- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за компетентно мнение
Здравейте, искам да започна с това: Всеки, който смята да напише “Има 1000 теми по този въпрос” моля просто да не коментира. Така, значи, с приятелката ми правим секс с презерватив, за съжаление точно преди седмица ни се наложи да правим без. Не съм свършвал, сдържал съм се, всичко на пръв поглед е окей. Цикълът ѝ трябва да дойде днес, но него все още го няма. Имам един въпрос : Тя има болки в корема, долу в частта за цикъл. По принцип това може да е както за идване, така и за бременност. Няма други симптоми. Някой би ли дал своето мнение? Благодаря!
Какво за Бога означава "Наложи ни се да правим секс без презерватив"? Секса не е задължение, което трябва да се свърши независимо от обстоятелствата
Ако е с редовен цикъл, овулацията обикновено е 12-14 дни преди началото на менструацията, но разбира се опасност винаги има понеже на никой тялото не работи по учебник. И това, че не си свършвал в нея не е гаранция, понеже има шанс и от предеакулационна течност да се забременее.
With that being said:
Не мисля, че приятелката ти е бременна, най-вероятно просто и закъснява с 1-2 дни, ако не и дойде до седмица, нека си направи тест, за да ви е мирна главата.
И следващият път като ви се наложи да правите секс без предпазни средства се сети за този стрес дето сега го живеете и хубаво си помисли дали наистина е толкова наложително да се вземете "точно сега на момента"
П.С и вземи малко прочети за женската анатомия... "частта за цикъл"![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Най-точно ще е мнението на един тест