- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моя собствен затвор...
По всичко личи, че не се познавате достатъчно добре, щом го познаваш от месец и половина и е от друг град. Което не е причина и да отлагаш. Говори с него и му кажи ясно и точно каква е ситуацията. Големи хора сте. Не слушай неща от рода на "Изчукай се с първия срещнат за да компенсираш миналото" или "Не му казвай, остави го сам да разбере". Мъжете ценят откровенността, колкото и да се правят на големи мачовци и тъпкачи.
прекалено голяма важност му отдаваш на това нещо и докато ти гледаш на него като на проблем така и ще изглежда в очите на другите.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Може би цялото нещо идва от страха да бъдеш отхвърлен...През годините е бил фактор в известна степен.Но,ако не пробвам няма как да разбера...
Наистина ме учуди,сега ме караш да се замисля...
Или се изчукай няколко пъти с произволен тип или жиголо за да се научиш на мънинко "разврат" и да компенсираш миналото преди да се ебете с него. Или сподели че за теб е странно и е нещо от което чат пат се срамуваш но реално си девствена и се изпляскайте за да видиш какво е и как ще мине. Щом се размотавате дълго време явно в някакви аспекти се задържате еди нза друг, ако досега я карате без да ти е препомпил путката и това не е проблем, да му я дадеш ще се превърне в проблем? Просто гледай в сексуалния ви живот да не си смотана с месеци ами закратко. Аз лично бих се радвал на някаква непобудната девственица, стига да е достатъчно откачена да й харесва да блудстват с нея.
Ъъъ...такова теб те е страх, че няма да знаеш какво да правиш или заради евентуална болка и кървене?
Еми не знам,не ме притеснява мисля тези неща...просто самата реакция.
Тези двете неща са нормални и е ясно ще ги има...
Амиии...Не е ясно дали ще ги има.
Ами аз мисля че въобще даже няма да ги има. Няма такъв химен на 30 години :д той ще е отъшъл някъде в тоалетната през годините.
Щом казваш...
Благодаря за този пост,нещо смислено да чуя в крайна сметка![]()
В интернет?
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков
Моят съвет е просто да му кажеш истината.
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков
Е то е ясно,че ще я кажа...![]()
Благодаря много за мнението![]()
Надявам се![]()
Да ще кажа какво е станало спокойно,дишай![]()
Няма смисъл да казваш, направо снимай.
Мхм,мхм много умно....