- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересна ситуация
Случи ми се нещо странно наскоро. Приятелката ми предложи да отидем на Playboy бар. Чудя се аз сега като отидем как трябва да се държа. Кво да правя, какво да не правя. Аз съм сигурен, че това е някое нейно тестче. Иска да види нещо, ама работата е там че не знам какво се опитва да разбере. А и то какво има да разбира... само защото отива да учи в София аз ще оставя клуба си, приятелите и ще замина с нея там. Кратък неин профил, тя е свястно момиче, добричка е, красива, секси, закачлива, с чувство за хумор и с голямо желание и потенциал за развитие, имаме си и мечти които съвпадат една с друга. Най-полезно мисля че ще ми е мнението на момичета около нейната възраст (18г.) и по-големи. Работата е че не искам да сгафя нещо като отидем, въпреки че ме съмнява да се случи ама знам ли тя може да види нещо което да не й хареса...женски истории затова се обръщам специално към вас момичетата. Ходим от година ако това би било полезно.
Последно редактирано от bgcommander : 04-23-2018 на 12:23 Причина: Добавена информация
People are quick to judge, but slow to correct themselves.