- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се хвърля въпреки последствията...?
Здравей ,
Историята ти ми е толкова позната че си нямаш идея. Бившия ми приятел беше абсолютно същото - уж грижовен , обичаше ме ала бала , но от друга страна ревност контрол , махай този от социалните мреци , и тн. Един ден се разделихме по ужасно тъпа причина за мой колега и чат с него , до което се стигна до чупене на мои вещи като лаптоп и телефон. Моята мисъл с това е не да изложа своята история а да ти покажа до къде не трябва да стигаш. Когато се разделих с този човек аз се почувствах като птица излезнала от клетка .. нямаш си идея колко добре ми е в момента. Ако имаш желание и го обичаш наистина поговори с него кажи му нещата ( предполагам и че преди сте говорили но не се е променил) .. Дай си срок от време и не видиш ли промяна бягай надалеч. Защото ревността която е прекалена не води до нищо добро. Не можеш да бъдеш поставяна под съмнение от човека който най много обичашТи сама правиш своят избор , но притиска ли те прекралено бягай надалеч , когато обичаме сме сляпи - аз жалко че го осъзнах късно
Така че по-добре не се хвърляй - после ще те боли двойно. Може да ми пишеш на ЛС
Wild & young do it just for fun