Здрвейте,
нов съм във форума и реших да напиша тема, защото ми се случи нещо, което на никого не пожелавам. Не знам, какво да правя след случилото се, все още не може да ми го побере главата. Ето я моята история.
На 21 години съм от София, имах дългогодишна приятелка, с която щяхме да се нанасяме да живеем заедно.
Всичко беше хубаво докато един ден не се появи братовчед й. Дойде от друг град и понеже не се бяха виждали от много време, а уж си били близки от години, взеха да прекарват много време заедно. Взимаше я от работа с джипа си, излизаха заедно през деня, идваше с нас на вечери. Даже ни е канил, няколко пъти в тях. Като цяло останах с добро впечатление от него и ми беше като приятел. Обаче в началото бях малко скептичен, понеже тя е на 20, той на над 30 и не виждах как може да са си толкова близки от малки, ама не исках да я ревнувам и да създавам проблеми там където не би трябвало да има. Освен това как да я спра от това да се вижда със семейството и?
И така това продължи няколко месеца, докато един път една нейна приятелка не се изпусна пред мен, че този не и бил братовчед. Не исках да и повярвам, но се замислих и наистина видях несъвпадащите пърченца на пъзела, който тя беше наредила.
Попитах я направо, казах и че знам всичко и настоявам веднага да ми каже за какво става въпрос. Оказа се разбира се, че наистина тоя не и е никакъв, запознали се по интернет и тя взела да спи с него, той и давал пари, возел я (аз кола все още нямам а и съм само на 21, не изкарам чак толкова, но поне се опитвам да работя и уча), била се влюбила ама и мен обичала. Ама мен повече като брат, него не можела да го остави. Направо имах чувството че ми изтръгна сърцето, не знаех къде се намирам, казах и че повече не искам да я виждам.
От 3 години бяхме заедно. Три години ми говореше как ме обича. Лъжеше ме за този, а аз най-сляпо вярвах, обича ме, заби ми нож в гърба, що за обич е това ? Нож в гърба заради някакъв си с пари и материални възможности. Не знам как да го приема това, трудно мие наистина.

На вас случвало ли ви се е подобно нещо или същото и как го преодоляхте, защото аз светлина в тунела трудно виждам. Как да продължа от тук нататък?