.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Коса

Коса

Тривитаминол.. Да, да, знам, че има хиляди теми, но ме интересува нещо което не мога да открия.. Вчера си взех "чудото", но не е чист тривитаминол, а с кокосово масло. Задължително ли е да е чист? Ще има ли същия ефект след като не е? Благодаря.
    Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    А какъв трябва да е ефектът от това нещо ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Сгъстява косата прави я по - здрава, по-еластична, усилва разтежа..нещо такова
    Жената за любов би направила всичко - дори и секс. Мъжът за секс дори би обичал.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Ам.. аз ползвах чист тривитаминол преди няколко години, в продължение на 2-3 месеца доколкото си спомням, но честно казано се разочаровах малко, не е такова чудо каквото всички го хвалят. Имам приятелка, която също го е ползвала и ми каза, че пък доста и е порастнала и подхранила косата, та предпологам е различно при всеки. Пробвай, няма какво да губиш, само знам, че за кокосовото масло е препоръчително да се ползва макс веднъж на седмица, защото колкото и да помага, ако го слагаш често на косата ти, ще има обратния ефект. Късмет.
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

За да има ефект трябва да се използва дълго време. 1 месец правиш маски, после един месец почивка и пак. Моята коса е в ужасно състояние, наистина и имам нужда от каквито и да е маски. ☹️

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кокосовото масло е страшно полезно за супер много неща, така че надали ще има проблем с него. До колкото знам и с употребата на самия тривитаминол не трябва да се прекалява, за да няма обратен ефект, така че веднъж в седмица си е напълно нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си