Здравейте, 12 клас съм и както се досещате става въпрос за това къде ще продължа образованието си, но там е работата,че самия аз се колебая между 2 неща. Едното е Информационни технологии и програмиране, а другото е свързано с корабите най-общо казано.. да обобщя че съм от Варна. Та до последно си мислех да следвам Компютърни технологии, НО едни познати преобърнаха и раздвоиха вижданията ми. Казаха ми че на корабите работиш 3 месеца и 3 почиваш и вземаш по 2 хил евро на месец минимум,а самия аз като се замисля би ми било интересно и приятно на корабите,но там е работата че идея си нямам за какво става въпрос и какво точно означават специалностите във Военноморското. Ако се реша да уча там не бих работил цял живот по корабите а примерно 5-10 години и след това бих си отварил моя фирма или да си направя нещо мое...все пак 15бона за 3 месеца не са малко пари. Другото което е свързано със компютрите ме притеснява математиката.В училище имам 3,4 основно,но знам отлично английски.Колко трудна е тая сфера кота цяло и до колко зависи от математиката. Също така за компютрите се колебая къде да уча..Технически или Винс-а. Ще бъда много благодарен ако някой от Варна и не само ми даде някакви съвети и насоки.