Радвам се че сподели мнение The Smile. Така е наистина може би просто не ми е време за сериозна връзка. А те уроците почти свършиха само матурите сега :/ . Като цяло все още ми е едно такова счупено заради нея..ама време ми тряа. Тя днеска казала на един от аверите ми, че още го харесвала щот те бяха скъсали и той беше с друга и така и там една манджа с грозде. И той я отряза. Каза и, че заради мене ще я нарита за това дето се е държала така с мене. Одея си писахме, като цяло моя авер ни сдобри не бях навит, ама нямах избор. Уж се оправихме с нея, тя си мисли, че всичко е ток и жица, но просто не е същото разбираш ме

. Все още не ми е 100% минало, както казах време се иска. Ето скрийншот от одеве дето ме ядоса ---->
http://prntscr.com/itzln6 <---- . Просто не издържах и и казах тва, кат ми философства толкова много. Тъпо ми е че и отделях толкова внимание и и удисвах :/ . А за храненето оправих се вече, отново тъпча като прасе за 1-2 седмици ще си кача килограмите на които бях. Благодаря ти че изчете цяяяяялото романче хаха. И да Neffex е върха. В момента слушам Rumors, ако я знаеш. Всеки ден него..даже в колата хаха кефи ме

. А иначе всяка вечер съм навън до 00:00-01:00 с аверчета с колата. Ама ся малко почивка, защото колата е в бокса. :/