.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kettle Виж мнението
    Попитах я направо, казах и че знам всичко и настоявам веднага да ми каже за какво става въпрос. Оказа се разбира се, че наистина тоя не и е никакъв, запознали се по интернет и тя взела да спи с него, той и давал пари, возел я (аз кола все още нямам а и съм само на 21, не изкарам чак толкова, но поне се опитвам да работя и уча), била се влюбила ама и мен обичала. Ама мен повече като брат, него не можела да го остави. Направо имах чувството че ми изтръгна сърцето, не знаех къде се намирам, казах и че повече не искам да я виждам.
    Край! Връзката ти с нея е свършила и е най-обре да направиш както си ѝ казал!
    Цитирай Първоначално написано от Kettle Виж мнението
    той и давал пари, возел я (аз кола все още нямам а и съм само на 21, не изкарам чак толкова
    ...заради някакъв си с пари и материални възможности.
    Било е въпрос на време!
    Винаги така става, приеми го!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Пич, то е било пред очите ти, че чак още малко да ти ги извади (сам си каза, че ти е било странно как са си били приятели уж още от деца само с тази разлика, че той не е бил баш дете, защото когато тя е била на 10, той е бил на 20), а ти си се държал като мухльо и си си траел като чехльо уж да не вземеш да я ядосаш, че едва ли не имаш нещо против "семейството й". Направила те е на балък и това е. Няма какво да й преживяваш, вземе си в ръце, спри да хленчиш и си научи урока докато е време.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Пич, то е било пред очите ти, че чак още малко да ти ги извади (сам си каза, че ти е било странно как са си били приятели уж още от деца само с тази разлика, че той не е бил баш дете, защото когато тя е била на 10, той е бил на 20), а ти си се държал като мухльо и си си траел като чехльо уж да не вземеш да я ядосаш, че едва ли не имаш нещо против "семейството й". Направила те е на балък и това е. Няма какво да й преживяваш, вземе си в ръце, спри да хленчиш и си научи урока докато е време.
    Евалата - казал си го по-добре от мен !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си