- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой харесва жени с малки цици?
Един бивш имах, който харесваше малки цици и дори моите му идваха твърде много.
квак
Има и такива мъже, аз лично не харесвам малки, ама аз и мъж не съм, та ддз.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Значи твоят бивш си е падал по момчета !
Защо мислиш че ти е станал "бивш" ?!
А Харката уж не ме четеше, а сега излиза, че не само чете, но и гласува в анкетите които пускам.
Също както правеше Антраксолана .
Харката даже е видял какво съм гласувал аз и е избрал обратното. Обратен човек избира обратни работи, кво да кажа !
^
A ти харесваш ли жени с малки гърди ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
дефинирай малки
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ми, то аз го зарязах, за тва е бивш. :ддд Ако е харесвал момчета, що стоя с мен 3 години и кусур, че и ме обичаше супер много? Вярно - прикритие може да съм била, не се замислих... Ама го вдигаше, та не знам. Съмнявам се да е бил скрито гейче. Отделно настоящата му аверка е много готина мацка, и в тяло, и в муцуна ме радва.
Просто приеми, че различни неща се харесват на различни хора и твоят вкус и твоите виждания могат да не са гоу ту при търсенето на партньор, пък ако ще и за един път да е.
квак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Чакаме да дойде papugai, това ще е най-интересната тема за него, която е пускана от месеци.
Колкото до Тори.. без да пипна не мога да кажа нищо.
Достатъчно добре се чувствам и без силикон, така че съм пас за идеята. Единствено бих си сложила ботокс в челото и хиалуронче в джуките.
квак
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да вземе да те пратим на Мис България
там конкуренцията е жестока