- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация
Госпожице, ти като отрязваш някого, защо продължаваш да го държиш като втора цигулка в шкафа? Осъзнаваш ли, че смегчаващите вината ти обстоятелства си ги изсмукваш измежду пръстите? Та той ти е споделил, че е влюбен в теб още преди цели 2-3 месеца и ти вместо директно да му кажеш "пич, НИКОГА няма да станат нещата между нас, защото НЕ МЕ КЕФИШ ВИЗУАЛНО", което е кратко точно ясно, ако имаше съвест, вместо това си продължила да го въртиш без да му кажеш истината в очите до степен, в която той да си помисли, че поведението ти е по-скоро:
Моля? Освободено? Знаем много добре, че това значи, че си му се мятала на врата, прегръщала си го, сядала си му в скута, държала си го под ръка докато вали дъжд и той държи чадъра например... Ти си класически пример за злобна кучка, която не зачита чуждите чувства и винаги поставя на първо място това да си чеше егото, било то и с някой мухльо като този колкото да има някой, който да ти ходи по гъза. И да, този е такъв, защото, ако бяхте тръгнали сигурно щеше да е под чехъл. Ходи ти по задника толкова време, подарява ти цветя и ти викаш, че не си осъзнавала, че е много влюбен. Тия на друг ги разправяй. Я си представи ти да си намериш майстора. Някой дето е "твой тип" да ти обяснява колко добро и интересно същество си в продължение на няколко месеца докато ти дава да го придружаваш насам и натам, чак да се стигне до там да му подаряваш и подаръци и накрая след всичките хиляди намеци да му се обясниш, че си влюбена и той да ти каже, че е знаел това през цялото това време, но просто не си негов тип...
А още по-зле е, че си и меркантилна кучка на всичкото отгоре....
Направо ми се гади от такива като, не знам как живееш със себе си, ако осъзнаваш дори малко каква си...
И да добавя какво смяташ за мъжете от една друга тема в раздела от тези дни:
Значи нямаш проблем с това да казваш нещата в прав текст, но според теб мъжете са прости и тоя така... Казваш си "докато ми е убоден, дай да го ползвам, що не, та той е просто устроен, няма нищо да му стане, ако се подиграя с чувствата му..."
Последно редактирано от filmimilmi : 03-22-2018 на 07:59
Ако обичаш, не скачай, защото не ме познаваш лично и си мери приказките до някаква степен. Това първо.
Това за колата го казах абсолютно на майтап, толкова не си и можал да разбереш, и нормално, хората, които ме познават, знаят, че обичам да се шегувам. Това второ.
Да, с всеки се държа топло и приятелски настроено, открито, освободено, прегръщам за здравей и довиждане само, мога да прегърна и непознат, такава съм, не съм някакъв нацупен и скован темерут и затова държанието ми е било топло към този човек. Зависи от гледната точка явно. Със сигурност не съм го използвала, за да си начеша егото, щото хората в живота ми си ги ценя и не ги имам за няква "цел", а го исках единствено като добър приятел, вече го изясних тоя факт. Нещата, които ми е подарявал, не съм ги докоснала и с пръст, тоест не съм толкова меркантилна, за каквато ме определи, без и грам да ме познаваш лично. Вече му казах, че няма да стане и не може така да се продължава и аз доброволно излязох от живота му, но днес продължава да ме умолява да говорим. Блокирах му номера, защото за целия ден ми е звъннал 10 пъти. Това, че не усеща колко красноречиви са намеренията ми и как не желая вече дори и приятелство да имаме, защото няма начин за такова и по-добре да не съм му в живота, за да продължи напред. Пак ли аз съм виновна в случая? Тва трето.
Относно това, което каза, да се поставя на негово място - била съм 2 пъти в подобно положение, но не съм се държала толкова отчаяно и да се хващам за човека като удавник за сламка. Отрязаха ме точно по същия начин - меко и деликатно, както аз в началото направих (сега бях рязка и го блокирах отвсякъде да не се свързва с мен), да, въртяха ме, после като ми казаха как стоят нещата, нормално да се натъжа, но продължих с гордо вдигната глава и зачеркнах тези хора веднага. Щом ми кажат не, значи не, не продължавам да се натискам да сме приятели дори. Четвърто.
И пето - изказването ми, че мъжете са една идея по-просто устроени от нас - жените, също го казах с нотка на шега. Ако го погледнеш чисто от психическа гледна точка - жените говорим много, обясняваме по-сложно, премисляме много, в главата ни е хаос винаги, говорим завъртяно "ама не, нямах това предвид, ами онова..", докато мъжът като каже нещо, той реално точно това мисли и точно това иска да каже. Или като му кажеш нещо, той го разбира също по начина, по който му го казваш това, а жените анализираме почти всяка дума какво е искал да ни каже човека. Или пък разбирате по-трудно с какво сте ядосали една жена, по простата причина, че приемате нещата по-ясно и буквално и не можете да гадаете и предполагате, както правим женската част. Поне така мисля аз, но ако греша, ще се радвам да ми обясниш! И явно си афектиран от мненията, които съм написала и в двете теми, но можеш да подхождаш по-леко като цяло и без обиди и етикети, защото е грозно по този груб начин.
Ако искаш да ми кажеш още нещо, заповядай на лично съобщение! ^^
Последно редактирано от ~The Smile~ : 03-22-2018 на 13:23
Защо да си меря приказките? Във форум сме, ще говоря каквото си искам!
Гузен негонен бяга ми се струва нещо.
Значи по твоята логика всеки, който не се държи като 4 годишна пикла (т.е. да се разтапяш пред всеки срещнат от лигня и да го гушкаш и целуваш по бузките при всяко "здравей" и "чао" ) е нацупен и скован темерут? WTF?
Меркантилността и егоцентризма ти си личат в манталитета ти, драга и напротив, това не беше нищо лично, а просто мое предположение на базата на виртуалния ти образ, който сама изграждаш за себе си тук с всеки твой следващ пост. Щом си създала впечатление у горкото момче, че ти трябват подаръци е още един повод за размисъл каква изглеждаш в неговите очи. (съответно и все повече в нашите)
Първо, второ, трето... Айде стига нарежда, че изглежда много надуто от страни. Аз не ти изреждам от 1 до еди колко си каква си. Ау, горката, чак си му блокирала номера, а по-горе казваш, че искаш да си поговорите с него и да намериш начин да му кажеш как стоят нещата. Не, ти просто си затънала в калта сега и се чудиш как да се измъкнеш от ситуацията, защото си си създавала преследвач, който те обсебва благодарение на това твое фриволно поведение и желание за внимание. Момчето явно не е много в час, не може да не си усетила това, че е чалнат (10 пъти ти звъни, ами извинявай, но това е за ограничителна заповед и е маниакално поведение), така че да го беше разкарала отдавна, ако не ти е харесвало цялото това внимание. Е, сега е вече твърде късно и САМА СИ СИ ВИНОВНА!
Ей те, на! Дойдохме си на думата! Била си отрязвана и искаш някак си да си го върнеш на мъжката половина от човечеството като разбиваш сърцата на мухльовци. Къв е тоя блок, нали беше много добър човек? Цитирам те пак:
Забелязваш ли къв оксиморон ти е мнението спрямо поведението към горкото момче. Съжалявам, но всеобщото мнение до тук за теб е, че си безсърдечна кучка!
... Да, вече ти казах да спреш да нареждаш така, че е грозно. Съжалявам ама това вече е миндилско...И ето ся пак, започваш с пето. Нещо си обърка стила на номерация от нервничене. Не трябва ли да кажеш в края на следващия цитат чак "Т'ва пето." в твой стил. Сега изведнъж сменяш стила. Е, добре. Да продължим все пак.
Значи, сори ако нещо, ама аз много се забавлявам в тази тема, а пък макар и било за твоя сметка, недей да се афектираш толкова. Това е само интернет. И да, сега не се измъквай омазвайки мнението си, че мъжете са били прости същества. Ти си го каза буквално, няма нужда сега си смегчаваш тона, за да изглеждаш тука като света вода ненапита в темата си, защото искаш да постигнеш някакъв ефект, че едва ли не ти си невинната овчица и някакъв маниак незаслужено те преследва, а ти горката си толкова добричка, че видиш ли това е причината да си в тая каша. Не, миличка, причината да си в тая каша си самата ти и поведението ти на кучка с мъжете. Рано или късно до ей тва се стига. Какво повече от това има да анализираме ситуацията тук?
Мне, мерси, в темата ти е много по-забавно!
Аууу, ма ти и приятел си имала. Горкия приятел, ако те знае каква си! Тц, тц, тц... Чудно, какво ли ще стане, ако му я покажеш тази тема? Хем си с него, хем с други се занимаваш... Но да не задълбава, че мнението ми няма да стане много красиво.
Хайде, лека и със здраве!
PEACE!
Последно редактирано от filmimilmi : 03-22-2018 на 14:14