Първоначално написано от
filmimilmi
Госпожице, ти като отрязваш някого, защо продължаваш да го държиш като втора цигулка в шкафа? Осъзнаваш ли, че смегчаващите вината ти обстоятелства си ги изсмукваш измежду пръстите? Та той ти е споделил, че е влюбен в теб още преди цели 2-3 месеца и ти вместо директно да му кажеш "пич, НИКОГА няма да станат нещата между нас, защото НЕ МЕ КЕФИШ ВИЗУАЛНО", което е кратко точно ясно, ако имаше съвест, вместо това си продължила да го въртиш без да му кажеш истината в очите до степен, в която той да си помисли, че поведението ти е по-скоро:
Моля? Освободено? Знаем много добре, че това значи, че си му се мятала на врата, прегръщала си го, сядала си му в скута, държала си го под ръка докато вали дъжд и той държи чадъра например... Ти си класически пример за злобна кучка, която не зачита чуждите чувства и винаги поставя на първо място това да си чеше егото, било то и с някой мухльо като този колкото да има някой, който да ти ходи по гъза. И да, този е такъв, защото, ако бяхте тръгнали сигурно щеше да е под чехъл. Ходи ти по задника толкова време, подарява ти цветя и ти викаш, че не си осъзнавала, че е много влюбен. Тия на друг ги разправяй. Я си представи ти да си намериш майстора. Някой дето е "твой тип" да ти обяснява колко добро и интересно същество си в продължение на няколко месеца докато ти дава да го придружаваш насам и натам, чак да се стигне до там да му подаряваш и подаръци и накрая след всичките хиляди намеци да му се обясниш, че си влюбена и той да ти каже, че е знаел това през цялото това време, но просто не си негов тип...
А още по-зле е, че си и меркантилна кучка на всичкото отгоре....
Направо ми се гади от такива като, не знам как живееш със себе си, ако осъзнаваш дори малко каква си...
И да добавя какво смяташ за мъжете от една друга тема в раздела от тези дни:
Значи нямаш проблем с това да казваш нещата в прав текст, но според теб мъжете са прости и тоя така... Казваш си "докато ми е убоден, дай да го ползвам, що не, та той е просто устроен, няма нищо да му стане, ако се подиграя с чувствата му..."