.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Госпожице, ти като отрязваш някого, защо продължаваш да го държиш като втора цигулка в шкафа? Осъзнаваш ли, че смегчаващите вината ти обстоятелства си ги изсмукваш измежду пръстите? Та той ти е споделил, че е влюбен в теб още преди цели 2-3 месеца и ти вместо директно да му кажеш "пич, НИКОГА няма да станат нещата между нас, защото НЕ МЕ КЕФИШ ВИЗУАЛНО", което е кратко точно ясно, ако имаше съвест, вместо това си продължила да го въртиш без да му кажеш истината в очите до степен, в която той да си помисли, че поведението ти е по-скоро:

Моля? Освободено? Знаем много добре, че това значи, че си му се мятала на врата, прегръщала си го, сядала си му в скута, държала си го под ръка докато вали дъжд и той държи чадъра например... Ти си класически пример за злобна кучка, която не зачита чуждите чувства и винаги поставя на първо място това да си чеше егото, било то и с някой мухльо като този колкото да има някой, който да ти ходи по гъза. И да, този е такъв, защото, ако бяхте тръгнали сигурно щеше да е под чехъл. Ходи ти по задника толкова време, подарява ти цветя и ти викаш, че не си осъзнавала, че е много влюбен. Тия на друг ги разправяй. Я си представи ти да си намериш майстора. Някой дето е "твой тип" да ти обяснява колко добро и интересно същество си в продължение на няколко месеца докато ти дава да го придружаваш насам и натам, чак да се стигне до там да му подаряваш и подаръци и накрая след всичките хиляди намеци да му се обясниш, че си влюбена и той да ти каже, че е знаел това през цялото това време, но просто не си негов тип...

А още по-зле е, че си и меркантилна кучка на всичкото отгоре....
    Направо ми се гади от такива като, не знам как живееш със себе си, ако осъзнаваш дори малко каква си...
    И да добавя какво смяташ за мъжете от една друга тема в раздела от тези дни:

Значи нямаш проблем с това да казваш нещата в прав текст, но според теб мъжете са прости и тоя така... Казваш си "докато ми е убоден, дай да го ползвам, що не, та той е просто устроен, няма нищо да му стане, ако се подиграя с чувствата му..."
    Ако обичаш, не скачай, защото не ме познаваш лично и си мери приказките до някаква степен. Това първо.
    Това за колата го казах абсолютно на майтап, толкова не си и можал да разбереш, и нормално, хората, които ме познават, знаят, че обичам да се шегувам. Това второ.
    Да, с всеки се държа топло и приятелски настроено, открито, освободено, прегръщам за здравей и довиждане само, мога да прегърна и непознат, такава съм, не съм някакъв нацупен и скован темерут и затова държанието ми е било топло към този човек. Зависи от гледната точка явно. Със сигурност не съм го използвала, за да си начеша егото, щото хората в живота ми си ги ценя и не ги имам за няква "цел", а го исках единствено като добър приятел, вече го изясних тоя факт. Нещата, които ми е подарявал, не съм ги докоснала и с пръст, тоест не съм толкова меркантилна, за каквато ме определи, без и грам да ме познаваш лично. Вече му казах, че няма да стане и не може така да се продължава и аз доброволно излязох от живота му, но днес продължава да ме умолява да говорим. Блокирах му номера, защото за целия ден ми е звъннал 10 пъти. Това, че не усеща колко красноречиви са намеренията ми и как не желая вече дори и приятелство да имаме, защото няма начин за такова и по-добре да не съм му в живота, за да продължи напред. Пак ли аз съм виновна в случая? Тва трето.
    Относно това, което каза, да се поставя на негово място - била съм 2 пъти в подобно положение, но не съм се държала толкова отчаяно и да се хващам за човека като удавник за сламка. Отрязаха ме точно по същия начин - меко и деликатно, както аз в началото направих (сега бях рязка и го блокирах отвсякъде да не се свързва с мен), да, въртяха ме, после като ми казаха как стоят нещата, нормално да се натъжа, но продължих с гордо вдигната глава и зачеркнах тези хора веднага. Щом ми кажат не, значи не, не продължавам да се натискам да сме приятели дори. Четвърто.
    И пето - изказването ми, че мъжете са една идея по-просто устроени от нас - жените, също го казах с нотка на шега. Ако го погледнеш чисто от психическа гледна точка - жените говорим много, обясняваме по-сложно, премисляме много, в главата ни е хаос винаги, говорим завъртяно "ама не, нямах това предвид, ами онова..", докато мъжът като каже нещо, той реално точно това мисли и точно това иска да каже. Или като му кажеш нещо, той го разбира също по начина, по който му го казваш това, а жените анализираме почти всяка дума какво е искал да ни каже човека. Или пък разбирате по-трудно с какво сте ядосали една жена, по простата причина, че приемате нещата по-ясно и буквално и не можете да гадаете и предполагате, както правим женската част. Поне така мисля аз, но ако греша, ще се радвам да ми обясниш! И явно си афектиран от мненията, които съм написала и в двете теми, но можеш да подхождаш по-леко като цяло и без обиди и етикети, защото е грозно по този груб начин.
    Ако искаш да ми кажеш още нещо, заповядай на лично съобщение! ^^
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 03-22-2018 на 13:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си