Здравейте, в тази тема ще ви попитам за няколко неща относно флирта. Искам да подчертая че съм на 18 и имам малък проблем който ми пречи понякога да се справя в моменти на трудност, при първо запознанство и разговор!
1.попринцип оставям момичето да говори като му задавам закачливи въпроси.
-това ми се получава винаги с привличането на вниманието.
2.идва момента с искането на фейсбука или телефонен номер, ако щете каквото и да било с което да имаме комуникация от далеч!
-ето тук понякога не ми се получава (съвет)
3.след получаването на каквото и да било от нещата за комуникация от далече, почва писането.
-винаги пиша за добро утро и подмятам закачка за деня, и винаги оставам тя да гаже лека нощ като и позволявам да бъде спокойна че не я пренебрегвам по някакъв начин и да съм досаден.
4.междувременно си я има подкрепата от моя страна относно това с което се занимава, и съм до нея в сяко отношение.
-това колкото ми играе добра роля толкова и лоша
Защото колкото по добър съм те ме бутат в френд зоната, или ако се държа дръпнато почват да избиват комплекси което ме дразни
Тук имам нужда от съвет(съвет)
5.да речем че нещата се задълбочат
-каня е на вечеря в ресторант, аз плащам, подарявам букет и се държа много мило. Поръчвам по чаша уиски или вино зависимост от вкуса на дамата и си прекарваме чудесно.
6.момента на целувката
Когато тя се качва в таксито да се пребере, аз ся прегръщам, казвам и колко е специална за мен и я целувам. Тя се усмихва и се качва в таксито...
До тук всичко е точно.
6.всеки ден разговори, дали лични дали просто за контакт с другия, дали от липса или нужда от съвет и помощ, това е от една страна а от друго, излизане, разговори чрез който се опознаваме, и неща който са си в реда на нещата.
Какъв е проблема обаче :
В един момент се стуга до там че тя говоро какво е ставало в миналото с бившия... Как трябва да прекъсна това, защото в този момент я губя
Трябва ми съвет(съвет)
7.всичко е нормално спокоино, но тя започва да се отдаличава от мен в интимно отношение и започва приятелско то споделяне.... И женските му работи и др.
-аз продължавам с опитите за нещо повече от това което е вмомента но тя ме къса.. Поради причината че съм сериозен и като приятел за споделяне съм и по ценен!
Тогава аз спирам да я търся но тя не ме оставя
Пита какъв е проблема, какво ми има някакви такива!
Е когато ми писне я режа по най гадният начин и не се виждаме повече.
Как да избегна всичко това
Моля одговорете на местата кадето има "(съвет)".
Благодаря предварително!
Последно редактирано от DRosbg : 03-29-2018 на 08:27