Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
^
Относно последното написано. Дойдохме си на думата, абсолютно прав си.

П.П. Може ли да си освободиш пощата.
Да.

Цитирай Първоначално написано от Anonymous96 Виж мнението
А иначе относно това да спра чекиите, много трудно защото само докато видя някоя мацка във фейса или tinder ми се надървя и ддз, няма как да мина без да си изпера една....
Ето това опира до волята. Едно от качествата, които ще ти помогнат да успееш в това, което искаш.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Като не можеш да караш мерцедес, ще караш фолксваген!
А по-добре ли ще е да не караш нищо?!
А кой е казал, че не можеш? Ти ако се потрудиш повече да работиш ще спечелиш пари и за Мерцедес (респективно ако съсредоточиш усилията си върху жени, които ти харесват ще можеш да бъдеш с такава.)

Да, но ако играеш и само губиш, (то е ясно че проблемът е в теб), в един момент трябва да се замислиш дали да не спреш с футбола !
Той в случая не е играл или не е играл достатъчно, че да се отказва. Може да се откажеш ако си открил проблема и си пробвал всички възможни варианти да го решиш без успех.

Аз съм убеден, че е пробвал с повече от една и резултатите са били неуспешни. Иначе едва ли щеше да пише тук и то по такава тема.
Вярно е че аз написах "поне една", но ти явно възприемаш думите ми съвсем буквално.
Това той трябва да каже, от темата не става ясно дали и колко пъти е направил нещо по въпроса, за да има приятелка.

След един дълъг период от време и непрестанни неуспехи е напълно нормално да се откажеш! То и на мен вече не ми се занимава. Филми, глупости, отрязване, унижение губене на време и пари без всякакъв смисъл!
Та къде е тогава смисълът ?!
Филми - зависи с каква жена се захванеш. За това казвам, че трябва да се избира хубаво.
Глупости - пак, ако си хванеш някоя тъпа овца, от онези, където стоят по цяла вечер в чалготеките ще има
Отрязване - за да те отрязват всички до една, значи някъде грешиш в действията си
Унижение - никой не може да те унижи, ако ти не му позволиш да го направи
Губене на време = трупане на опит
Пари - освен ако не решиш да се правиш на турбогъзар не виждам как можеш да загубиш толкова пари от общуването ти с обикновено момиче

Ти ако имаш жена в къщи правите секс когато ви се ебе или от "истинска физиологична нужда" ?!
Защо с чикиите да е по-различно?!?
Жената може да я боли глава, да е в цикъл или нещо друго, а на теб ако ти се ебе, защо да не си праснеш една?!
Ето - виждаш че дори да имаш жена до себе си, сексът не стига и понякога се налага да лъскаш!
Липсата на секс води до психологични изменения (ти сам го каза в първия си пост и аз също се съгласих)!
Ако спре и чикиите, ще превърти съвсем и това няма да го направи по-добър сваляч! Ако въобще успее да се въздържи да не бие, ще стане отчаян! Жените надушват отчаяните и ако не е лъскал, ще си личи още повече какъв е загорелтак
Чикиите не могат да заместят секса. Те могат да го допълнят и за това казах, ако не да ги спре за момента, то поне да ги намали до минимум. Аз не съм против чикиите, но не е нормално мъж но 20+ години да се възбужда от всяка снимка на облечено момиче във фейсбук и веднага да започва да лъска. Ако имаш жена пак може да си биеш чикии, но не всеки ден по 2-3 пъти, а от време на време.
Липсата на СЕКС води до психологични изменения, а не липсата на чикии. А както написах по-горе Чикия не е равно на секс. Аз не му казвам да спре и чикиите и да не прави секс, а му казвам да използва силите и времето си за да бъде с момиче, а не да ги хаби на ръчна. Чикиите те правят още по-отчаян, понеже те задоволяват само физиологичната ти нужда да се изпразниш, но не и егото ти, което има нужда да се погали от контакта ти с жена.