.
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Threaded View

Харесвам го. Мамка му. Какво да правя?

Здравейте. Накратко запознах се с едно момче. Разменихме си телефоните. След известно време ми писа и излязохме на среща. Прекарахме си доста добре а след това отидох на работа. И сега изненадата, бившата му беше за първи работен ден в мойта работа. По късно той дойде да ме види, засякоха се, говориха си и реших, че повече няма да се срещам с него. Но уви май се бях влюбила. Излизахме още няколко пъти. Беше страхотно, но един ден реших да се запозная с бившата му нали ми е колежка. Тя излезе много печена и след работа отидохме да си допием. Тя ми разказа много гадни неща за него а след това се видяхме и с него направихме го за две стотинки и аз си тръгнах. Стана ми гадно дали наистина е такъв буклук, харесвам го и си срязах вените. Нещата се оправиха с него се сдобрихме, но той май още я обича. До скоро се виждахме, последния път се държа доста влюбено, но аз си помислих че се подиграва с чувствата ми. На вечерта се напих и го наругах а на следващия ден му писах че си имам приятел. Той ме попита дали това орначава, че няма да се виждаме а аз отвърнах- предполагам...
    Много съм била наранявана и ме е страх, затова през цялото време се държах супер дръпнато все едно е за една вечер. Казах му че го харесвам но не го показвах. Докато бяхме заедно постоянно си говорех по телефона с мъже за да ревнува. Държах се като глупачка и съжалявам.
    Моля не ме опреквайте. Искам да си го върна.
    Последно редактирано от jesika 98 : 03-26-2018 на 22:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си