Здравейте хора!!! Когато бях още в училище имах една случка(сега съм на 21, т.с това е било преди > от 3 години) - запознах най-добрия ми приятел с момичето, с което се занимавах(мислех, че е перфектна за мен понеже беше леко срамежлива, добричка..., а и беше доста хубава ) след няколко дена той ми каза харесвам я .. и аз първоначално реагирах така: ами ок... какво можех да му кажа...(мислех си и какво от това, аз в занимавам от 1 месец, тя е сериозна, тя ще предпочете мен понеже съм и отделил много повече време), обаче след 1-2 дена те тръгнаха... И от тогава започнах да се комплексирам, когато съм навън...с този мой най-добър приятел като характери бяхме почти еднакви, но във външен вид той беше с плочки, тренираше ... и аз тренирах, но си бях пълен, което пък от своя страна започна да ме кара много да се съмнявам, когато съм с момиче и едва ли не всеки път си казвам оф аз съм дебел, тя няма как да се влюби в мен..... в следствие пък започнах да се примирявам с този факт и от години тъпча на едно и също място... често си мисля за тази случка, също така и сънувам сънища от сорта на: как те правят секс пред мен, а аз не мога да направя нищо ... Та какво да правя ? Страдам ли от някакво психологическо разтройство или нещо... ? Как да се лекувам?