Моля я да ми даде втори шанс но тя не иска въпреки че съм осъзнал грешката си...
Ще започна откакто се запознахме. Като се запознахме бяхме много близки, споделяхме си всичко, бързо се привързахме един към друг. В даден момент тя започна да ме лъже за дребни неща но аз все пак се ядосвах. Аз също въртях номерца като манипулиране(не е било нарочно) и тел подобни. Започнахме да се караме и по едно време техните и спряха връзката с мен. Тя ми каза дръж се заради мен защото се обичахме все пак но. Нямахме връзка от 4ти март до 29ти март. На 29ти март чрез нейна приятелка ѝ се извиних за всичко което съм правел защото аз си бях разбрал грешката и много се разкайвах за това което бях правел. Тя ми прости за това и като я питах продължаваме ли тя каза на нейната приятелка че тя ще се опита да преодолее всичко. Аз казах искам да продължим. На другия ден тя се свърза с мен и искаше да поговорим. Каза ми че иска да я оставя и тем подобни. Било ѝ трудно с мен, опропастил съм ѝ живота, не иска да се занимава с мен, иска да я забравя и т.н. Не мога да разбера какво ѝ стана...моля я за втори шанс...но тя не иска да ми даде. Попитах я защо не иска и тя ми каза защото съм я наранявал и че от отдавна си го мислела. Аз я убеждавам че съм си разбрал грешката и че няма да съм същия но тя не иска...иска да просто да я оставя и повече да не я търся...как мога да я накарам да ми прости? Наистина се промених.
Последно редактирано от Danger_boy21 : 04-01-2018 на 12:48