Цитирай Първоначално написано от Danger_boy21 Виж мнението
Най тъпото е, че ѝ помагах във всичко и преди 40 минути си писах аз тя и мой приятел. Беше луднала, говореше как искала да спи с момчета, да започне да пие и накрая подчепах отново защо не ме иска и тя по едно време започна ще те блокна и започнах да я умолявам но тя ме блокира. От на моя приятел стийма сега ѝ писах следното: защо виждаш само лошите неща които съм правел? Ти до последно ме лъжеше и не се промени. Ти какво направи за мен някога? Аз се опитвах да те зарадвам някак.(събирах по едно време пари за да ѝ взема GTA V и гладувах две седмици и половина за да спестя пари да я зарадвам) взех ти колко много неща за да не кажеш че не правя нищо за теб но ти тези неща не ги виждаш. Интересува те само ти как си, но аз няма значение. Дължиш ми поне едно приятелство за това което съм ти помагал или най лесния вариант да ми дадеш акаунта и всичко което съм изгубил по теб!
Защо се унижаваш така?!
filmimilmi е прав за това което ти казва!
Само да питам - ти кога осъзна и осъзнал ли си изобщо, че тя не те иска и няма никакъв шанс да се случи нещо между вас?!