- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път
Аз съм момиче на 17 девствена и скоро щях да правя секс с гаджето си, вкара го малко не болеше много, но не можа да ме отвори. И отгоре бях и отдоло какво ли не опитахме не стана. Не че ме е боляло, а просто не стана много странно. Случвало ли се е и на други? Даже ме хвана страх да не си остана завинаги девствена. Иначе скоро ще пробваме пак. А бяхме без презерватив и мислехме да го сложи след като ме отвори. Това нали няма да е проблем, ако като го направим наистина пак направим така, че ми е много раничко за бебе? А при отварянето много повече ли боли?
Здравей мисля,че не трябва да се притесняваш има време опитайте пак, но с кондом! колко см. му беше члена? ако е бил прекалено малък няма да как да стане! Поздрави,чакам отговор!
А бе работата е ясна.. просто им е било за първи път и затова не е станало. И при мен първия път не стана , както беше по план и стана много сконфузно , ама си бяхме дружи и тва не ни попречи за напред
По - добре говори с майка ти за тия неща![]()
И на него ли му е за първи път?Дано не..в смисъл не че няма да ви се получат нещата но по-добре да е с опит.Трябва да те предразположи.Неможе е така давай ръгай с извинение.Просто да слезе там долу и да се постарае с език да ти стане много хубаво след това да опита малко по малко с пръсти.Да кажем с един като се поодпуснеш с 2 и след това с 3.И на мене с бившата ми приятелка която беше девствена не ми се получи първия път но втория се постарах както трябва и станаха нещата.Успех![]()
Не смятайте само размера на члена за причина. По-често причините са няколко:
- Притеснението от болката предизвиква притеснение и у партньора, а това прави ерекцията му по-слаба и по-неустойчива, особено ако Ви обича и се притеснява за Вашите усещания. При това фактът, че го правите с РЕШЕНИЕ за дефлорация също го притеснява - той се усеща длъжен да успее и не се изложи а това е убийствено за момче. Съвет - не решавйте конкретния момент - кога ще стане - просто си играйта с вкарването и допирането - до момента в който Вие решите че "ето сега..." Затова е добре да сте отгоре - можете да имате контрол на момента на проникване.
- Почти винаги разкъсването на химена става веднага при самото проникване. За дефлорацията не е нужен дълъг коитус. Затова, имайте готовност, веднага след реално истинско проникване и усещането Ви за дефлорация, да спрете. Оставете реалния секс с коитус да бъде след дни,ь а сего просто доиграйте с други удоволствени действия.
- Не бързайте - изберете момент за проникване, когато сте силно възбудена. Първо, това намалява болковото усещане, второ влажността на вагината помага на проникването. ВАЖНО Е!!!
Ugh, колко грешни неща прочетох. Ся, зависи какъв е хименът на момичето, защото има различни форми. При някои има колкото да пропусне менструланата кръв. При други има колкото за пръст, за два пръста и какви ли не. Обаче три пръста са си почти член, лол. Аз се озорвах на два. И дори днес, когато съм free даже понякога е зор на повече, лол.
Не знам каква мазохистка трябва да е момичето, за да бъде отгоре. Смис, сам да си причиниш болка... съмнително. Най-подходяща в случая е добрата стара мисионерска.
Бай дъ уей, пръстите са много важни, за да се разтегне, навлажни и свикне с усещането за нещо вътре.
Та, каква ми беше мисълта... размера също е от значение. Ако е дебел дали пък няма да боли повече хд то боли и на недевствени пичета.
Омг, бб.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 07-27-2018 на 10:52
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Аве, ей! Нямам достъп до пресни мозъци, че и да се снимам с тях.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ако се притеснявате за възможността от болка по време на проникване, можете да опитате да използвате лубрикант, за да облекчите всеки дискомфорт. Също така е от съществено значение да общувате с партньора си и да вървите със скорост, която се чувства удобна и за двама ви. contexto