.
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Threaded View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Хайде сега като един опитен модератор да ми разясниш принципните разлики между трол, фейк и sock-puppet !

Потребител (стар или нов) създава профил с цел подвеждане на останалите, като предлага пред форума някое различно свое "АЗ".
    Няма значение дали представя истинското си "АЗ" с фалшив профил или фалшивото си "АЗ" с "истински"!
    Аз не виждам разлика между тези неща !
    Ето, сега почти ми уби желанието за дискусия, но понеже това е една по-различна тема, ще ти отговоря за последен път. Няма да ти обяснявам разликата между изброените от теб, а ще ти обясня разликата между фейк и фейк.
    Има хора, които си правят фейкове с цел да тролят форума. Има и хора, които си правят фейкове, защото по един или друг начин са уязвими от истината и не могат да я напишат от истинските си акаунти, защото имат познати във форума. Каква е разликата ли? Разликата е, че едните се развеселяват, потъпквайки останалите, а другите се опитват да помогнат.

Иначе ти можеш да кажеш истината, защото никой от форума не те познава. Но я си помисли дали ако те познаваше дори един активен потребител щеше да пишеш същите тези неща? Всички знаем очевидния отговор.
    И понеже знам, че сега ще кажеш, че всеки има право да е анонимен, е, доста хора са изгубили анонимността си не по собствено желание, а заради потребители като dreamwalker, papugai и т.н.
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 04-24-2018 на 10:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си