filmimilmi леле братле не го погледнах от тая страна. Кой знае може и да си прав, определено има логика. Ценя това, че без колебание веднага казваш най-лошия вариант за да подготвиш дадения човек за такъв удар. Само че мой човек тя историята е малко по-различна, ще се шашнеш малко. Аз се опитах да скъсам с нея 2-3 пъти ама сърце не ми даде, тя ми разправяше колко държи на мен, и обясни всичко което мен ме беше притеснило. Пък и наистина си я обичам. Както и да е аз не виждам смисъл да си с някой ако просто искаш да си с друг. И съм й казал още преди да тръгнем, че ако ще се лъжем и ще има някви работи зад гърба по-хубаво да се забравим и тва е. Щото аз нея не я възприемах за приятелка, аз бях тоя дето напираше да сме заедно. Пич сори забравих да спомена, че и аз ще уча за професията, за която съм си мечтал, защото в тая смотана Варна я няма тая специалност, а искам да съм най-големия в града. Не бих казал неблагонадежден отдава ми се възможност за няколко бизнеса, от които един два ще станат другите са рискована работа ама ще видим. Само ми трябва едно малко финансиране и почвам скоро време. Гадже мечта съм мой: кикбоксьорче ще си я пазя, със добри умения в леглото, че и романтик, а и с хъс за развитие и стартиране на бизнеси на всичкото отгоре. Братле през сумати и момичета съм минал обаче една сериозна връзка съм нямал, все им липсваше нещо на другите. Ама тва момиче е уникално и аз ще си я пазя, а ако някой тъпанар реши да ни се меси - тежко му и горко му... Благодаря ти за загрижеността, това няма да се случи с мен, е поне се надявам... Въпроса е кво да правя в тъпия бар, щото после ще има да ми се цупи и даже и аз не знам каква ще е причината, нали ги знаеш...