Първоначално написано от
NEGAN
Не те познавам, но много, много точно казано! Моята бивша ме натискаше да ходя в София с нея, щото щяла да учела. Аз отказвах безброй пъти. Имам си бизнес, имам си мой живот тук. Извиках я на футболен мач и там пред цялата публика ми направи изродски панаир, че съм и изневерявал. Наричаше ме с епитети, ръсеше глупости как "изневеряваш си на момичето, така ли бе, изрод?" с цяло гърло! Удряше ме и ме щипеше така че ми пусна кръв. Много добре знаеше в колко неизгодна позиция бях, понеже ако и завъртя един шамар, на стадиона е пълно с полиция и футболни главочи-хулигани, които ще ми скочат на момента. Още повече знаеше, че не искам и да си изоставя мача, който чаках 6 месеца. Направи ме за смях пред целия стадион, на мач, който чаках около 6 месеца!
Това нямаше как да и го простя, и като излязохме и останахме насаме в колата -- я наврях в кучи гъз. Меко казано. Повече псувни и обиди през живота си не съм ползвал. Очите ми се напълниха с кръв за броени секунди. Приключих с нея там и я оставих до една нива, да се прибира сама. Седмица по-късно тя дойде пак да ми се моли, правихме секс, но отново отказах. Докато тя беше в кенефа, вкъщи, и погледнах телефона и вътре беше написала на всичките си познати как съм превъртял на мача, къв изверг съм бил и т.н.
Като излезе я питах "какво е това"? И тя вика: "ми ти превъртя, вече не искам да съм с теб, щото ме е страх, ти си лош и много ненормален". Повече не съм я виждал оттогава.
И други номера са ми въртели. Момиче, с което излизах често викаше нейни колежки от уни-то и явно ги караше да ми се натискат, или е някаква воаьорка, щото всички ми сядаха в скута. И после тя ме питаше: "Нея повече харесваш от мен, нали? Късам с теб."
Това са евтините им и ретардирали провокации, които не винаги ни излизат евтино, но понякога даже много скъпо! Но пак се разминах евтино, понеже не отидах! В никакъв случай не им се вързвайте на номерата! Филмифилми описа всичко както е, нямам какво повече да добавя, нямам какво повече да извадя. Бих ти дал медал!
Това го написах да помогне евентуално на други. Автора е изгубена кауза, комплексиран младеж, който си мисли, че ще успее. Всъщност се е превъртал в бетак, който го въртят на пръста си. Кой го боли, че си кикбоксьорче, бе Чинко? Аз на твоята възраст вече имах бизнес. Вземи се оправи малко и се огледай на кво приличаш, да искаш съвети от децата по форумите! Щял да бъде най-големия. Пале на 18 дето не може да отиде до магазина само!
Филмифилми, извини ми речника.