- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Височина
Според вас колко е нормалната височина за момче на възраст 14-15 години
между метър и 1.80... на тая възраст няма нормална височина, тогава всеки се променя индивидуално...
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Saglasna sam s mnenieto po-gore pri vseki edin individ e razli4no
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ако си по-нисък, не се притеснявай - спортувай си и ще видиш след 2 години къв ще станеш![]()
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Vseki se razviva individualno kakto kazaha po-gore ! Ama ne e lo6o da si kum 180-170 sm !![]()
Ем да, при всеки е различно... но мисля, че едно 1.70 трябва да имаш![]()
Поне мойте набори са по толкова та и повече...
![]()
еlsy![]()
ot moq klas ima edin deto 1.90 7mi klas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
oOoO при всеки е разли4но.може да си 1.80,а може и 1.60
Според мен средно е около 1.70
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Ако гледаш нормалния ръст , си загубен, човек.
Няма да си нагласиш хормоните покрай тези на другите, освен ако не си биеш инжекции с такива.
Няма точно нормална височина както за момчета, така и за момичата. То височина зависи и от гена :P Но вие, момчетата, израствате по-късно от момичетата. 9-10-ти клас израствате и ставате от най-нисичките, най-високите![]()
Mi pri seki e razli4no no ako stava vupros za normalna viso4ina spriamo godinite na 15 ot 170 go 180 e dobre pod tazi norma e nisko a nad e visoko![]()
ехееее, ти нормален ли си???Първоначално написано от KENZO
mi normalen sum 6to ako na 15 si 165 promerno mn li si visok spored teb
колко 15 годишни познаваш, които са над 170, даже 180 cm???
Mi bate az sum na 15 i sum 179 pove4eto mi fr ot klasa sa kolkoto men ima i po visoki daje,ma tva ni6to ne ozna4ava prosto rasteja pri niakoi e po baven naprimer bratov4ed mi na 15 be6e 170 sa e na 17 i e 183 taka 4e niama goliamo zna4enie kolko si na 15 pri polojenie 4e mom4etata rastat do 19,20![]()
всъщност растежа може да достигне и до 24-годишна възраст
при всеки е различно аз съм 7ми клас-14години и съм 187см но и тежа 75кг което е добре според мен така съм си добре и немога да си представя да бъда по нисък и хилав.не им завиждам на джуджетата 7ми клас-150-169 см
Аз съм на 17 и 8 месеца и съм висок 196см.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
По тази логика ако се расте до 24г. Аз ще стана супер гигант?
П.С. Баща ми е 198см, а майка ми 172см.
Ами то при всеки е различно ,ма на пример не значи, че като се расте до 18 ти ще растеж до 18.Може по-рано да дръпнеш много яко и после да не растеш толкова,но пък може да си по нисък и впоследствие да дръпнеш или до 18 всяка година да растеш до 18Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
Леко-леко. Нямаш представа как ще ти реагират някои хора....Първоначално написано от yambolov
абе не се притеснявай ако си нисък, познавам един, който е на 20 години, а е 160 висок..
Важното е да имаш акъл в главата.Растежа зависи много , от гена , от начина на живот и т.н. Ако сега си нисък-да не ти пука след време ще пораснеш. Например аз съм на 14г. - 185см и вече забелязвам , че не съм се променял от половин година.
![]()
ми май за 15 годишен е 168 нормалния ръст ама братовчед ми сега ще е 7ми клас и е 184аз сега ставам 9 и съм 176
![]()
ти си много зле...Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
zna4i az sum na 15 god navur6ih gi prez oktomvri-igraia basketbol ot 2 kalss-visok sum 191be z obuvki i 193-194sus obuvki,nosia 48.5 nomer obuvki,doktorite v cska mi kazaha 4e 6te stigna 2 i ne6to ta sum spokoen ,zabivam na 290sm ko6,hva6tam se za ringa na 3.05sm.maika mi e 162sm a bas6ta mi 192sm
mi basketbolist sum trenirah vuv cska do razpadaneto i ,igraia basketbol ot 2 klas .za pove4e info chat me