.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Защо?

Hybrid View

paradosou - благодаря, за адекватния отговор. Със сигурност ми липсва емоция, не мога да си спомня, последният мъж, който ме е накарал да чувствам за повече от месец, ох влияят ми много неща, най-вече факта, че 80% от приятелките ми се омъжиха и имат деца, а аз не мога да изтърпя един мъж повече от 6 месеца. Но мисля, че си права че се навивам, че искам нещо от него, но сега докато пишех тук, си спомних реалните причини да си тръгна от него,бях забравила защо не го исках, той ми беше спокойният бряг, когато имах нужда, след това се надявах да се развие по емоционално , но не се случи. Дадох много, никога не съм била толкова мила към някого колкото бях към него, толкова отзивчива и смирена, просто реших че ще е добре да се държа знам ли като всички момичета, да съм мила, да му показвам колко държа на него, не казвам че не го е оценил , но просто в един момент просто спря да се опитва. В един ситком от 90-те имаше една реплика " Нищо не очаквам и пак съм разочарован " , та нещо такова : )

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Megan_ Виж мнението
    след това се надявах да се развие по емоционално , но не се случи.
    Ммм това не работи така. Поне не в голямата част от случаите си увеличаваш вероятността от разочарование, ако разчиташ "по някое време" да изригнат чувства там, където първоначално е имало просто комфорт. Ако си стане постепенно без изобщо предварително да си казваш, че ти се иска, а примерно излизате с някого в компания и усетиш, че хлътваш, е друго. Все пак свят шарен, могат да се случат всякакви щуротии. И по-емоционалното развитие, както ти го нарече, не е изключено, ама аз лично не бих се надявала. И го казвам като човек, когото отдавна са обявили за упорит идеалист (или поне със склонност към идеализъм). Абее някъде прочетох, че е далеч по-лесно да накараш една жена в края на краищата да се отпусне и да ти се довери, след като първоначално си я грабнал и си провокирал в нея емоция, макар и тип "Дали той наистина иска нещо смислено с мен?!", отколкото да си предвидимото, даващо комфорт момче и после някак да създадеш страстно привличане... с любезното съдействие на феята на зъбките, която по една случайност ти дължи услуга .

А това с женените приятелки... опитай да не ти е водещ мотив. На теб самата не ти е в плюс, отделно мъжете му се дразнят, защото почват да се чувстват като ходещи банки за сперма, грубо казано. Някак се губят магията и спонтанността, когато има силно намесен някакъв прагматичен мотив xD. Аксиома - нещата, провокирани от страх/опасения, не водят до нищо добро и само създават допълнително усещане, че си притиснат и нямаш много поле за действие. Клише, ама всеки се движи със свой собствен ритъм, а и си на макс 25-7, което изобщо не е много. Реално погледнато, не е като да си навъртяла 35, 40, че наистина да се притесняваш. Стискам палци скоро да се появи някой нов, който да те накара да чувстваш за много повече от месец.
    хубава вечер от мен ;р
    Последно редактирано от paradosou : 04-29-2018 на 17:33

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не може да имаш всички. Трбява да свикваш, че не си специална. И по написаното не ти личи да си улегнала достатъчно, че да се знае, че искаш нещо сериозно този път, а момчето си е продължило живота. Виж се от страни, ти му се появяваш пак, за да опиташ да му развалиш сегашната връзка, която го кара да е щастлив и после ще го оставиш по същия начин като първия път. Ти си егоистично и неприятно същество, което иска да притежава без да е ангажирано да дава. Обичаш хората единствено като авантюри, с които да прекарваш време и изпитваш чувства единствено, когато ти си на вълната за това. Не мисля, че заслужаваш да получиш каквто и да било съчувствие заради тази тема.
    Последно редактирано от filmimilmi : 04-30-2018 на 07:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си