Цитирай Първоначално написано от NEGAN Виж мнението
- ЯнгБладз, както винаги абсолютен крипер, не само че даде фейк номера си, ами ми каза да му звънна, а аз съм от мъжки пол
Once "крипер", always "крипер", you know?

- Носферату23, това съм аз под нов никнейм, Кралят на Форума, който за 2 години изля повече помия към устите на хората, колкото хората взети заедно изливат за 10 години. Преди мене, никой не е виждал толкова ефективни концентрирани обиди, остър и брилянтен ум, невероятни разсъждения, и такъв прекрасен селски сексапил
По-скоро бих казал пълен минус, който не умее да измисли и една хубава обида, а само лее помия и я разтяга. Общо взето като политик, вместо с 2 думи да каже каквото има да казва, той го разтяга в 5 изречения.

Известен съм, да. Щото няколко пъти през годините ми са ъпвани темите. Модовете дори ми ъпваха темите с обидите. ЯнгБладз ъпна, Харитов ъпна и т.н. Кво да говорим повече пич. На тебе кой ти е ъпвал нещата?
Не се трогвай толкова, случайно съм ти ъпнал темата. Нищо впечатляващо няма у теб.
Известен бил... Сигурно си като оня Maleficus, който имаше разработен бизнес, имаше и доста пари, а по цял ден висеше във форума. Даже е много възможно ти да си същия палячо.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
aм, то това май зависи от килограмите
хихихиххи
за мен бира няма да има, нали
11/10

Не можеш ли нормално да говориш??
Не искам да бъда дребнав, но тук се пише.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
мъжа ми се оплаква, че съм свалила
Ми к'во да ти каже, че си качила ли? Нали ако ти го каже ще седнеш на него и ще му спреш притока на кислород.