да започна с това,че съм доста срамежлив в компанията на момиче и много много не ми се получават "свалките"

Има едно момиче което ми допада и то доста, засичам я в един фитнес от време на време... тъй като постоянно или работя или пътувам или ходя за изпити в университета.. рядко се случва да ходя точно в този фитнес в града ми.

Първоначално просто поглеждах към нея и си продължавах с тренировките.. разминавахме се без да си отговаряме или поздравяваме, докато един тен тя самата ме заговори и от тогав винаги е една такава лъчезарна и усмихната когато погледне към мен, където и да ме види ме поздравява и отговаря. Реших в края на една тренировка ей така да я заговоря нали къде учи, на колко е, (как се казва вече знаех от приятел).. оказа се,че сега завършва и нагласата и е да учи точно в моя университет през лятото и така сиг 20-30 минути си говорехме напълно спокойно за доста теми... и от тогава не я бях засичал сигурно две седмици, онзи ден пак я видях, точно приключваше във фитнеса и някак си пак се бях сдухал и освен да и кажа "здрасти и как си" друго не можах да отговоря..

Въпроса е как да подходя, и да ли просто не съм си вкарал някъв филм и да изглеждам смешно острани ако се "реша" да я поканя примерно на кафе.

Толкова съм се сдухал,че просто няма шанс да разбера да ли някой ме харесва, или просто заради добри обноски отговаря и се усмихва.

Винаги към всяко едно нещо подхождам с негативното,а не с положителното т.е. старая се да не влагам надежди предварително и за това ми куца и комуникацията с момичетата.

Тя е на 19, аз на 22.