- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признаци на влюбеният мъж!
Здравейте,
Имам въпрос, как една жена да разбере дали мъж я харесва?
Има ли типично поведение или определени признаци които го издават?
Имам съмнения относно мой приятел че е влюбен в мен! Мога да опиша и поведението му спрямо мен, ако може да помогне, някой да обясни заблуждавам ли се или може би има шанс да е влюбен!
пишеш в гугъл "влюбване" и ти излизат сума ти патогномични признаци.
то е очевидно
ако търси контакт с теб, значи има интерес
ако те кара да излизате - също
Ще ти го кажа възможно най-точно и кратко.
1. Ако си хубава, а той не е гей значи е на 100 % влюбен в теб.
2. Ако си грозна, не е влюбен в теб.
3. Ако е гей, не е влюбен в теб.
Има огромна разлика между влюбване и сексуално привличане. Ти описваш второто.
Всеки мъж по различен начин показва чувствата си. Някой са по-директни и канят момичето на срещи и си признават чувствата. Други са по-затворени и чакат нещо да се случи без да предприемат конкретни действия. Щом ти е приятел би трябвало да го познаваш и да знаеш какъв нрав има. Разговаряй с него на тема момичета и връзки и ще си проличи дали има нещо към теб.
Напий го и после... мръсен секс. На следващия ден го питай как е минала вечерта му
Чак пък типично държание... звучи твърде генерализирано. Има някои неща, които при доста хора (не само при мъже) се появяват, ама ако примерно е темерут не очаквай дъжд от розови листенца или нещо подобно. И все пак винаги съм се чудила на момичета, които чакат ли, чакат, чакат........ принцът да даде сигналче, колкото и минимално да е, да направи крачка, да се усмихне, да погледне с нетърпение телефона си (и да има как да разберат, че го е направил)... Знам ли, намесена е някаква интрига в това известно {не прекалено дълго} време да не знаеш кво става, обаче почне ли да се точи... мне, измъчена история. Не знам какъв е случаят де, ама ако почва да ти втръсва, помисли си, че по принцип е хубаво момчето да те иска МНОГО и да си личи. Има достатъчно безстрастни двойки, които като ги видиш се чудиш толкова ли им е скучно и толкова ли им липсва енергия да си потърсят гадже, което ще им пасва 5375 пъти повече. Та да, веднъж си на 16-17-18, няма да бъдеш толкова много пъти на гребена на вълната, грабни си нещо емоционално и силно запомнящо се ; ).
Все пак много бейсик коментар по темата ти (и имай предвид, че е в някаква степен относителен): често писане; търси погледа ти и те гледа по "един особен начин", сякаш точно в този момент нищо друго не му трябва; запомня разни дребни неща, които си му казала; ако ти е кофти се прави на шут и винаги се интересува кой глупак те е накарал да си намръщена; идва спонтанно до вас, ей така, за да те види за 10 минути; не си ляга без да ти пожелае лека нощ; телефонът му звъни с песен, която си споменала и той харесва; закача те и те блъфира с някоя друга мацка на бъзик; търси си повод да те докосне, примерно прави го докато пресичате; разказва ти неща, които малко хора знаят за него; склонен е да те влючи в плановете си, даже в тези, които по принцип са му самостоятелни и да кажем свързани с някакво хоби - естествено без да си го молила; неговите хора знаят за теб...
Последно редактирано от paradosou : 05-21-2018 на 22:41
нищо, ама още не си казал дали си девствен
или си падаш по дърти циганки
Не знаех, че майка ти толкова е свалила цените.
https://gospodari.com/mobile/%D0%BE%...eom148944.html
грозен, що реагираш така бурно
като намекна, че си циганин
да ти дам ли фактите
1. събирал си 10 години пари, за да отидеш на проститука - социални помощи
2. за десет години си събрал под 10 лева - социални помощи
3. за толкова пари само няква дърта циганка се е навила, ако я лижеш
4. ти не си отказал на дъртата и гнусна циганка - любов и привличане
5. всички нормални проституки ги е било гнус от теб - циганин
6. кой в държавата ни взима по 10 години социални помощи - циганите
7. давал си снимки - мургав, гладен и с резолюция 100/50-циганска
8. възпитаван си, че жените стават само за деца и нищо друго - циганин