.
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Чак пък типично държание... звучи твърде генерализирано. Има някои неща, които при доста хора (не само при мъже) се появяват, ама ако примерно е темерут не очаквай дъжд от розови листенца или нещо подобно. И все пак винаги съм се чудила на момичета, които чакат ли, чакат, чакат........ принцът да даде сигналче, колкото и минимално да е, да направи крачка, да се усмихне, да погледне с нетърпение телефона си (и да има как да разберат, че го е направил)... Знам ли, намесена е някаква интрига в това известно {не прекалено дълго} време да не знаеш кво става, обаче почне ли да се точи... мне, измъчена история. Не знам какъв е случаят де, ама ако почва да ти втръсва, помисли си, че по принцип е хубаво момчето да те иска МНОГО и да си личи. Има достатъчно безстрастни двойки, които като ги видиш се чудиш толкова ли им е скучно и толкова ли им липсва енергия да си потърсят гадже, което ще им пасва 5375 пъти повече. Та да, веднъж си на 16-17-18, няма да бъдеш толкова много пъти на гребена на вълната, грабни си нещо емоционално и силно запомнящо се ; ).

Все пак много бейсик коментар по темата ти (и имай предвид, че е в някаква степен относителен): често писане; търси погледа ти и те гледа по "един особен начин", сякаш точно в този момент нищо друго не му трябва; запомня разни дребни неща, които си му казала; ако ти е кофти се прави на шут и винаги се интересува кой глупак те е накарал да си намръщена; идва спонтанно до вас, ей така, за да те види за 10 минути; не си ляга без да ти пожелае лека нощ; телефонът му звъни с песен, която си споменала и той харесва; закача те и те блъфира с някоя друга мацка на бъзик; търси си повод да те докосне, примерно прави го докато пресичате; разказва ти неща, които малко хора знаят за него; склонен е да те влючи в плановете си, даже в тези, които по принцип са му самостоятелни и да кажем свързани с някакво хоби - естествено без да си го молила; неговите хора знаят за теб...
    Последно редактирано от paradosou : 05-21-2018 на 22:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си