- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признаци на влюбеният мъж!
нищо, ама още не си казал дали си девствен
или си падаш по дърти циганки
Не знаех, че майка ти толкова е свалила цените.
https://gospodari.com/mobile/%D0%BE%...eom148944.html
грозен, що реагираш така бурно
като намекна, че си циганин
да ти дам ли фактите
1. събирал си 10 години пари, за да отидеш на проститука - социални помощи
2. за десет години си събрал под 10 лева - социални помощи
3. за толкова пари само няква дърта циганка се е навила, ако я лижеш
4. ти не си отказал на дъртата и гнусна циганка - любов и привличане
5. всички нормални проституки ги е било гнус от теб - циганин
6. кой в държавата ни взима по 10 години социални помощи - циганите
7. давал си снимки - мургав, гладен и с резолюция 100/50-циганска
8. възпитаван си, че жените стават само за деца и нищо друго - циганин
та не знам защо отричаш, че си циганин
Последно редактирано от papugai : 05-25-2018 на 09:43
https://www.youtube.com/watch?v=XePY...-YySEngjmgHm7Q
поздрав за грозния
ако пусна анкета с въпрос дали трябва да се самоубиеш
и понеже е ясно, какво ще е накрая
готов ли си да изпълниш желанието на форума
щом толкова сериозно приемаш мнението им
Ако изпитва някакво привличане към теб, съвсем скоро ще му проличи, спокойно![]()
Здравейте,
Има едно момче което много харесвам.По принцип не разбирам когато някой ме харесва, освен ако не ми го каже директно.
Но точно това момче понякога се държи странно. Когато съм тъжна или ядосана ме пита какво ми има и всеки път ми говори разни неща за да ме накара да се усмихна. И когато го направя ми казва ето усмихна се. Прави ми комплименти от рода на с тази рокля очите ти изпъкват. Харесва ми маникюра ти и др. По принцип е затворен тип и не говори и не споделя.
Веднъж излизахме с една компания и започна да коментира другите момичета( да им се подиграва), а за мен каза ти беше прекрасна с онази рокля. Когато ме ядоса с нещо и аз мълча и не му говоря ме пита аз ли направих нещо и се извинява.
Веднъж беше намусен и аз го попитах има ли нужда от прегръдка, и той каза да но се притеснявал че е изпотен и да не се изложи. С другите е груб, но с мен винаги е бил мил и внимателен. Според вас има ли шанс той да ме харесва или просто се заблуждавам?
Няма да изброявам тревиалните :усмивка,заглеждане,компли енти...
Един от най важните признаци на влюбеният мъж, е че той се интересува от жената.Разпитва я къде уж между другото ,къде директно и най-вече запомня дребни неща за нея,дори маловажни, които в даден момент може да размекнат всяка жена.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
В youtybe na bg има клипчета,които показват как реагират мъжете,когато харесват някого
Харесва те. Грижа го е за теб, интересува се за твоите емоции, твоите проблеми. Иска да ти привлече вниманието. Но имай предвид, че щом се държи зле с другите, има шанс да покаже това лице и пред теб. Дай му шанс, но започне ли да се държи като задник, бягай, не си заслужава