.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Според мен най - добре на тези години практикувай стрийт фитнес. Хем и ще порастнеш малко на височина, хем е основа за всякакъв вид спортове, тъй като развива цялото тяло и няма изолиращи упражнения, които в момента не ти трябват, хем развива много повече експлозивност, сила и контрол над собственото ти тяло. И сега някой искам да ми каже, че на такова нещо не могат да се правят крака. Всякакви бърпита, клек - подскоци, пистолети, скокове на кутия/тенис маса и прочее, каране на колело, ако имаш, и тичане, също за 14 годишен, че и не само, в комбинация с лостове, успоредки и тем подобни работи, развиват добра атлетичност и мускулатура, без да ти се намачкват ставите, както при тежестите и с много по - нисък шанс за тежки контузии. Моето мнение е, че фитнес залата не е място, на което трябва да ходиш, преди да си навършил 16 години и преди да имаш добра двигателна култура, последното го казвам, защото лично съм свидетел многократно как някакви хора и на по над 20, че и над 30 години влизат и правят неща, които аз като ги гледам, ме боли, но всеки си знае за себе си. Ако се интересуваш от стрийт фитнес програма, която ти препоръчвам, пиши и ще ти драсна примерна, може и в темата. Ако все пак много държиш да ходиш на фитнес на 14, основно прави многоставни не-изолиращи упражнения с малко килограми и повече повторения, като стремежът ти да бъде да избягваш натоварващи кръста и коленете основно упражнения, а тези, които правиш, като ги правиш, да усещаш парене в мускулите, а не натоварване в ставите. Но, пак да кажа, най - добре 1-2 години стани машина на лостовете, после много лесно ще се адаптираш в залата, че и на кросфит ще си силен, а и ще имаш укрепнала мускулатура, по - добър релеф и сила и ще знаеш да се пазиш от контузии по - добре, а и точно желаната от теб добра форма на горната част на тялото се получава с такива тренировки. Аз лично смятам, че ако един човек не може да се справи със собственото си тегло, няма място да се гърби с друго.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 05-13-2018 на 13:55
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си