регистрация
вход в сайта
вход с FB
.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
 1. #1

  Как да го приемам и тълкувам?

  Здравейте, не пиша много тук, но реших да попитам най-вече женската аудитория за мнение. Попитах момиче дали иска да излезем някой път, и тя каза, че ще ми пише по натам, че е много заета с изпити(Студентка е) и работи и й се насабрало много. След някъде месец "може би" я попитах: Ти да не се отказа от излизането, и тя ми отвърна, че не е просто имам много изпити. Преди няколко дни я попитах дали е завършила и тя каза, че е приключила за тази година с ученето. Въпроса ми е What the fuck is going on? Просто не иска и се опитва по тактичен начин да каже не или може бе си има приятел, а иначе е питала мой колега лъде съм. А във фейсбук, когато пиша тя не отговаря прочете го да кажем след 5, 6 часа и нищо, ако я попитам отново или просто няма смисъл?

 2. #2
  Голям фен Аватара на Necrologist
  Регистриран на
  Apr 2015
  Мнения
  524
  Пич, пробвай да определиш кога точно да излезете, кво е тва "искаш ли да излезем някой път"?
  Вече ако ти откаже поне да си знаеш да продължиш напред, в момента само си губиш времето.
  Честно казано не знам какво очакваш да чуеш от женската аудитория, но айде, дано ти помогнат.

 3. #3
  Не мога да определя конкретен ден и час смисъл "някой път" = когато е свободна, аз не и знам графика дори да и кажа понеделник (пример).... тя може да отвърне същото, че ще пише..... въпроса е дали да си чакам от умрял писмо.... Да или Не това е!

 4. #4
  Супер фен Аватара на filmimilmi
  Регистриран на
  Nov 2008
  Мнения
  1 335
  Абе пич, ти за месец и нещо, два... не разбра ли, че тая няма никакъв интерес към теб и все още е достатъчно любезна, за да не те блокира? Колко пък толкова да има за учене и каква е тая специалност, че чак тотално да изключи външния свят, че един час да не може да ти отдели. Не ставай жалък с тия непрекъснати опити, виж че вече даже е почнала да те отрязва по тъпия начин като изобщо не иска даже и да пише "seen" под съобщенията, които й пращаш като вероятно просто ги слайпва наляво-надясно, за да ги скрие от екрана си оставяйки ги уж "непрочетени", така че да не вземеш случайно да се въодушевиш и да го приемеп за някакъв знак. Няма как някой със смартфон да не си го гледа постоянно. Тая се надява, че ще се усетиш ама ти не го правиш... И кво толкова си се заюркал по тая?
  Последно редактирано от filmimilmi : 05-17-2018 на 12:11

 5. #5
  Братленце от километри си личи, че тя няма интерес към теб. Щом си и писал и го е видяла след 5-6 часа и нищо не е казала..ясна е работата. Не си губи времето за индивид, като нея. Пък и като няма 1-2 часа да ти отдели..пък е приключила с ученето..прави си сметката. Продължавай напред все ще попаднеш на правилната. =)

 6. #6
  тези преди мен ти го написаха
  мога да добавя, че занапред можеш да си изведеш само поуки от ситуацията. ти си оставил инициативата в нейни ръце. възможно е да е била заета, разбира се, но по-вероятно е просто да се прави на недостъпна. пишеш: "не ѝ пиша конкретен ден, защото не знам кога е свободна" - тоест ти си напасваш графика според нейния. а не трябва. така влизаш в нейния фрейм. времето ти е най-ценния ресурс и нямаш причина да си на разположение постоянно заради някаква непозната. освен това звучи неуверено/вятърничаво "искаш ли да се видим някой път". сравни го с "хайде да се видим утре следобед". в зависимост от това как си си изиграл картите, може да пробваш още 1 последен път, но с конкретно предложение.

  П.С. името ѝ с В ли започва

 7. #7
  Мега фен Аватара на Грозния
  Регистриран на
  May 2015
  Град
  София
  Мнения
  6 523
  Цитирай Първоначално написано от alexl123 Виж мнението
  Попитах момиче дали иска да излезем някой път, и тя каза, че ще ми пише по натам, че е много заета с изпити(Студентка е) и работи и й се насабрало много. След някъде месец "може би" я попитах: Ти да не се отказа от излизането, и тя ми отвърна, че не е просто имам много изпити. Преди няколко дни я попитах дали е завършила и тя каза, че е приключила за тази година с ученето. Въпроса ми е What the fuck is going on? Просто не иска и се опитва по тактичен начин да каже не или може бе си има приятел, а иначе е питала мой колега лъде съм. А във фейсбук, когато пиша тя не отговаря прочете го да кажем след 5, 6 часа и нищо, ако я попитам отново или просто няма смисъл?
  Тя не те харесва по никой начин - за нея си като досадна муха, която по-добре да я няма!
  Дори да няма приятел, ти си напълно безинтересен за нея! Спри да се занимаваш и да ѝ обръщаш внимание - безсмислено е !

  Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
  Защо да се извинявам, че съм казал/а нещо, което мисля? Предпочитам да изричам истината, дори и да е болезнена, отколкото приятни лъжи.
  Това, че не приемаш отношението ми е изцяло твой проблем.
  Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
  Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам)...
  Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
  ...никой не е виновен и, че не се харесва на няква част от хората.
  http://prikachi.com/images/652/2782652m.jpg

 8. #8
  Не мога да кажа, че съм казал точно "искаш ли да излезем някой път" или там каквото е и да било беше отдавна. Другото което е защо ще пита за мен чрез приятели и къде съм "къде е моя приятел", "Къде е онова хубавото момче със сините очи". Според мен може би съм изиграл лошо картите, ако съм я попитал по този начи да съгласен съм, или може би иска да я поканя на ново понеже тя може да не се преклони пред това да пише или не знам.... Приятели ми казват да не се занимавам нали знаете "Не е срамно да си пойскаш, срамно е да ти откажат"

  @nqmamNervi Не не е с В

  П.С: Ние не, че не сме писали изобщо от началото, когато си го даде първия ден FB писахме после 1, 2 пъти и писах тя не отговори, за рождения и ден писах тя отговори, после не "Здравей!!" не
  Последно редактирано от alexl123 : 05-18-2018 на 21:45

 9. #9
  Мега фен Аватара на Грозния
  Регистриран на
  May 2015
  Град
  София
  Мнения
  6 523
  Самозаблуждаваш се!
  Жените умират за внимание, дори от някой за когото не им пука! Това не значи че тя има някакви чувства към теб! Ти си просто поредният фен!

  Животът е твърде кратък за да си губиш времето с такива като нея.

  Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
  Защо да се извинявам, че съм казал/а нещо, което мисля? Предпочитам да изричам истината, дори и да е болезнена, отколкото приятни лъжи.
  Това, че не приемаш отношението ми е изцяло твой проблем.
  Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
  Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам)...
  Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
  ...никой не е виновен и, че не се харесва на няква част от хората.
  http://prikachi.com/images/652/2782652m.jpg

 10. #10
  Не е заинтересована според мен

Правила за публикуване

 • Вие не можете да публикувате теми
 • Вие не можете да отговаряте в теми
 • Вие не можете да прикачвате файлове
 • Вие не можете да редактирате мненията си