Здравейте хора. Пиша тук просто ей така да споделя, понеже напоследък съм доста самотна и няма на кого да споделя Имах няколко приятелки обаче пътищата ни се разделиха имах и много приятели момчета, с които обаче накрая нямаше как да ни се получават вече проятелски взаимоотношения...Нямам си никого... Адски много искам вече да со намеря приятел от това също ми е много тъжно Пишат ми само някви, които не ми харесват или ще ми хареса ама ще е някъв тъп Имам един стар колега с когото излизаме отвреме на време, но сз го имам само за приятел, докато той май иска нещо повече...и с него не мога да изляза... ;( сама ще си умра ;( ;( Пише ми едно момче, с което преди се занимавахме после той си хваба гадже там нещо се разпърдя работата...сега скъсаха и ми пише да др виждаме да ме целувал...пък аз не искам така се1 съм му някъв одушник....от там ми пише един негов приятел да сме излизали сз се дърпам така малко по-отдръпнато се държа нали...той ми е адски симпатичен...ноо му е приятвл сигурно иска да ме мине и чао ....ммого съм отчаяна ;(;(;(;(

Много разхвърляно написах май ама кво да правя...рева и пиша ;(