.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Добре,опиши ми момента в който ще си кажеш ''това е той'' и допълни как се стига до него!
    Евалата Харка - поздравления за въпроса!
    И аз искам да чуя отговора!
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Много голяма грешка е, която може би повечето от нас сме допускали, да се хванеш с някого, само защото не искаш да си сама...
    Май само ти не си усетил, че тя не скача от връзка във връзка само за да не е сама, а е една капризна кифла с прекалено високи изисквания!

Имала е достатъчно възможности да тръгне с някой приличен и приемлив, но тя не го е направила! Идеални хора няма и който търси идеалния/идеалната е обречен/а да си остане сам/а!

Много са ми забавни такива кифлоци, които не страдат от липса на внимание, но имат прекалено високи изисквания и все квичат как "тоя не става" и "нямало истински мъже"! Такива като нея в един момент самотата така ги удря, че тръгват с кварталния пияница, който "пие и бие" или умират сами в апартамент пълен с котки !
    (Апартаментът се отваря от полицията по сигнал на съседите, когато трупът започне да смърди непоносимо и е полуизяден от котките!)

И в двата случая - така им се пада !
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ти самата не знаеш какво искаш. Хората ти обръщат внимание, а ти не им даваш шанс да се опознаете. Ако чакаш някой "перфектен" да ти почука на вратата и да ти предложи брак най-вероятно ще си останеш сама.
    Аз съм на същото мнение!
    Последно редактирано от Грозния : 05-19-2018 на 15:01
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си