.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Е, чак пък да има високи стандарти... просто не й харесва това, което й се предлага. И аз съм така. Сега... айде да правим нещо, което не искаме и с когото не искаме, че да нямаме "стандарти". Като не харесваш ягоди... трябва ли да ядеш ягоди?
    Тогава нямаш право да се оплакваш, че не ядеш ягоди защото не ги харесваш !

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Да ви кажа ли кое е проява на неадекватни претенции? Мисля, че всички се сещаме за лигли, които държат гаджето им да е "начетено", докато те самите правят идиотски правиписни грешки, "да има секси тяло" /и ако може да им прости целулита/, "да знае към какво се стреми", нищо, че те самите не са наясно кво правят с живота си изобщо... и дори кола или пепси искат, "да ме обича и да ме прегръща даже когато съм слаба и се държа ужасно" - нищо, че те не биха върнали със същата "безусловна любов" и ще го скъсат при първия му тегав период...
    Много хубаво си го описала, тук имаме същия случай!
    Авторката е писала просто, че не си пада по 2-3 момчета...
    Ако не си падаш по един - ок, но ако не си падаш по нито един от тези които ти предлагат, а искаш Принц Хари, значи си се надценила !
    Можеш да се оплакваш, само ако никой не ти предлага - тогава значи си грозна и прецакана!
    ...в училище съученичките ми масово през 2-3 седмици припадаха по някой нов. Не знам, другата крайност, да се "влюбваш" 8 пъти в годината ми идва too much.
    Това е съвсем различно и значи че не знаеш какво искаш и какво търсиш, като не пречи заедно с това да имаш и прекалено високите изисквания несъответстващи на положението ти .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на sladura89
    Всички искат сериозни връзки, ама те да не падат от небето нали първо трябва да опознаеш един човек да му дадеш шанс, да видите и дали ще си паснете в леглото и в характерите и така, няма как да намериш точния без да загубиш времето да го опознаеш поне малко от малко и да прецениш става ли за теб не става ли, във връзките не се влиза с магическа пръчица, защото хвърляйки се в една сериозна връзка без да познаваме поне малко другия се прецакваме ние самите и след това или сме излъгани и прецакани, или не отговаря на очакванията ни и пак сме прецакани, защото сме имали големи очаквания за някой, който реално все още не го познаваме!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си