.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Има разлика между хоби и мания. Хоби е, когато имаш личен живот, работа, учене.. и в свободното си време практикуваш някакво занимание, което ти харесва. А в неговия случай, до колкото разбирам, висенето пред компютъра е основната част от ежедневието му.
    Неговото е по-скоро временно развлечение, период който ще отмине рано или късно. През този период може да се запознае с хора, с които интересите им ще се преплитат и ще му е приятно.
    С тая строга нагласа към игрите ми звучиш сякаш си правил оборота на някой компютърен клуб преди години. Леко нелепо ми идва.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Неговото е по-скоро временно развлечение, период който ще отмине рано или късно. През този период може да се запознае с хора, с които интересите им ще се преплитат и ще му е приятно.
    С тая строга нагласа към игрите ми звучиш сякаш си правил оборота на някой компютърен клуб преди години. Леко нелепо ми идва.
    В компютърен клуб не съм влизал никога. Грешно си разбрал, че ми е негативна нагласата към игрите. И аз съм играл, но с мярка. Това, което имам в предвид е, че когато се вманиачиш в нещо подобно и цялото ти време минава пред компютъра това не води до никакви резултати. Дори има негативни последствия. Разбирам да се занимаваш с нещо, да имаш социален живот и вечер да седнеш за час-два да поцъкаш някоя игра за разтоварване, но игрите да представляват цялото ти ежедневие не.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си