Накратко, оня ден аз и новата ми стара приятелка бяхме на бал. В разгара на купона към 03.00 тя взе да ме дрънка да я карам че ѝ се спало.Аз ѝ казах че след час си тръгвам и аз, ама тя си знае нейното, взе да ми се тръшка, да се цупи (знаете женските номера). Аз не ѝ обръщах внимание и тя взе да ме злепоставя пред хората на нашата маса, аз се ядосах и ѝ казах че тръгваме с мен тръгна и един авер който пак аз трябваше да карам, докато отивахме към джипа (Х5 Е53 4.4 на нашия, той е в Гърция с мойта кола че гори по малко) тя взе да ми се лигави и да ме зле поставя пред авера ми и как вървеше няколко крачки пред мен на мен ми кипна и си свалих колана с тежката катарама и като я изшлевах със сила по голия ѝ гръб направо така подскочи и изпищя че мен ме заболя (беше с рокля с гол гръб), през целия път с Х5цата само плачеше аз много пъти ѝ се извиних, опитах се да я целуна и гушна но тя ме отблъскване. Много ме е яд за това, от най добрата и приятелка знам че има сериозен белег на гърба и от два дни не ходи никъде само плаче, аз ѝ се извиних отново поне 500 пъти по вайбър, но няма ефект. Как да постъпя, тя дори не ми говори и пише. Дано не си хване друг, ще ме е яд за това момиче. По време на бала не бях пил а тя беше пила 50 гр водка (не ѝ давам да пие че се напива от малко да не се излага) Моля дайте съвети.