Аз съм момиче на 15 и ВЕЧЕ съм потресена от посредствеността на българския мъж!На първо място сексуално. Всеки се перчи с многото партньорки, обаче когато се окаже, че аз съм спала с много повече от него, се комплексира и ми казва, че трябвало на 15 да си девствена едва ли не. Защо - много се комплексира ли? И всеки бил големия еб*ч ама наживо друга е истината...
След това - парите. Правят се на много ербап по клубовете, но на една почивка не могат да заведат приятелките си.. И намекват и ти да дадеш пари за бензин, когато ТЕ са предложили да идете до някъде с колата. А колко пари изкарват? 95% - не достатъчно, за да имат големите претенции за каквито и да било приятелки или социални статуси.. Това сме го коментирали много пъти с приятелки и не може да си на най обикновената работа в магазин и да пишеш на момиче, което е качило много снимки във фейса с скъпи дрехи, коли и т.н.
И трето... повръща ми се от шибаната ви женственост... АЗ съм жена, дама и аз мога да съм женствена, а не ВИЕ, дето се педерастите даже по фитнесите. Бицепс, трицепс, после веждички и обезкосмяване на краката, нали? Аз съм ЗА казармата заради това, защото в днешно време няма истински мъже. В днешно време всички са разни г*йове, които ако ги види Ботев или Левски, ще се обърне в гроба.
Защо? Кой го направи? И момичета, как вие намирате истински мъже??