.

Виж резултатите на анкетата: Как Анархито има бизнес за 10-ки хил. и си е купил жилище преди да стане на 25?

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Работил е много и честно

1 14,29%
  • Мама и тате са му помогнали финансово

2 28,57%
  • Семейството му има връзки

3 42,86%
  • Получил е някакво наследство

1 14,29%
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Threaded View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ...изобщо не бих си правил труда да доказвам или оспорвам легитимността на историите му, ...Просто е смешно, че някой казва, че е успял (поне в своите си очи) и някакви хора, дето не го познават скачат да му обясняват какъв е нещастник.
    Турксчо, ти явно си толкова глупав конформист, че си готов да повярваш и подкрепяш всеки success story, само за да не те помислят за задръстеняк !

"Four legs - good,
    Two legs - bad!"

Турксчо, мойто момче, ти дори нямаш интелектуалния и културния капацитет да осъзнаеш колко си зле!
    Няма значение колко кинти получаваш от мама и тате, светогледът ти е толкова ограничен, че се определя не от теб а изцяло от силните на деня! Ти не си способен на собствено разсъждение !
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Грозен, спри да го съдиш, а вземи та се запознай с него, излезте на по една бира и току-виж те наел на работа.
    Не благодаря !
    Човек като Анархито едва ли може да ме научи на нещо, защото е получил всичко наготово! Парите които се плащат за бране на череши (или нещо друго) са мизерни и ще взема по-малко, отколкото на нормалната ми работа !
    Освен това брането на череши е сезонна работа и на нея се хващат само цигани, които не умеят да правят нищо друго!
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Това с безплатните череши звучи добре, ако ще използва и безплатна тоалетна хартия.
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Разбира се, аз просто доуточнявам, че тоалетната хартия е добре да я има.
    Колко точно си се сетила - и аз си помислих същото ! Прекаляването с черешите води до там !
    Представям си работата при Анархито - береш, ядеш, сереш и после пак от начало !
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Бе то няма да са само безплатни череши, а и други неща, ама аз го казах така, за да не звучи много меркантилно.
    Аграрните босове плащат малко или нищо на работниците си! Как иначе ще си купуват нови коли и яхти ?!
    Спомни си какви са условията на работа и заплащането на берачите в чужбина?! Какво те кара да мислиш, че у нас някое от тези неща е по-добре ?!
    Последно редактирано от Грозния : 06-18-2018 на 18:32
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си