- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КАПИТАЛ-проблем ексклузивно: Как Анархито е станал успешен бизнесмен?!?
Турксчо, ти явно си толкова глупав конформист, че си готов да повярваш и подкрепяш всеки success story, само за да не те помислят за задръстеняк!
"Four legs - good,
Two legs - bad!"
Турксчо, мойто момче, ти дори нямаш интелектуалния и културния капацитет да осъзнаеш колко си зле!
Няма значение колко кинти получаваш от мама и тате, светогледът ти е толкова ограничен, че се определя не от теб а изцяло от силните на деня! Ти не си способен на собствено разсъждение!
Не благодаря!
Човек като Анархито едва ли може да ме научи на нещо, защото е получил всичко наготово! Парите които се плащат за бране на череши (или нещо друго) са мизерни и ще взема по-малко, отколкото на нормалната ми работа!
Освен това брането на череши е сезонна работа и на нея се хващат само цигани, които не умеят да правят нищо друго!
Колко точно си се сетила - и аз си помислих същото! Прекаляването с черешите води до там
!
Представям си работата при Анархито - береш, ядеш, сереш и после пак от начало!
Аграрните босове плащат малко или нищо на работниците си! Как иначе ще си купуват нови коли и яхти?!
Спомни си какви са условията на работа и заплащането на берачите в чужбина?! Какво те кара да мислиш, че у нас някое от тези неща е по-добре?!