- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КАПИТАЛ-проблем ексклузивно: Как Анархито е станал успешен бизнесмен?!?
И все пак, продължавам да не схващам за какво мрънкате с грозното пате? Ама на него му били оставили бизнес, ама от къде и как си набавял пари... Намерете начин и вие да си докарвате, щом ви е толкова зор, баси. Нали е тъпак анарчито и все пак успява, значи и вие можете.
ПП Изобщо не знам колко е легитимна цялата му история и не ме и интересува, просто това цялото приплюване е доста жалко.
Жалко е това че вярваш на всеки неизвестен герой самопровъзгласил се за бизнесмен.
Аз казах че е възможно но не и в неговия случай поради...дъра бъра .... не смятам да се повтарям.
Аз също съм бизнесмен, не знам защо си мислиш че понеже не се хваля не съм ;D те това е жалкото в приказките ти
В житния бизнес съм ако някой го интересува, ръководя големи евро проекти по земеделски програми.
Както казах, изобщо не бих си правил труда да доказвам или оспорвам легитимността на историите му, щото много слабо ме засягат(да не кажа хич). Просто е смешно, че някой казва, че е успял (поне в своите си очи) и някакви хора, дето не го познават скачат да му обясняват какъв е нещастник.
Грозен, спри да го съдиш, а вземи та се запознай с него, излезте на по една бира и току-виж те наел на работа. Предполагам, че ще изкарваш доста пари, а и ще похапваш череши безплатно.
Турксчо, ти явно си толкова глупав конформист, че си готов да повярваш и подкрепяш всеки success story, само за да не те помислят за задръстеняк!
"Four legs - good,
Two legs - bad!"
Турксчо, мойто момче, ти дори нямаш интелектуалния и културния капацитет да осъзнаеш колко си зле!
Няма значение колко кинти получаваш от мама и тате, светогледът ти е толкова ограничен, че се определя не от теб а изцяло от силните на деня! Ти не си способен на собствено разсъждение!
Не благодаря!
Човек като Анархито едва ли може да ме научи на нещо, защото е получил всичко наготово! Парите които се плащат за бране на череши (или нещо друго) са мизерни и ще взема по-малко, отколкото на нормалната ми работа!
Освен това брането на череши е сезонна работа и на нея се хващат само цигани, които не умеят да правят нищо друго!
Колко точно си се сетила - и аз си помислих същото! Прекаляването с черешите води до там
!
Представям си работата при Анархито - береш, ядеш, сереш и после пак от начало!
Аграрните босове плащат малко или нищо на работниците си! Как иначе ще си купуват нови коли и яхти?!
Спомни си какви са условията на работа и заплащането на берачите в чужбина?! Какво те кара да мислиш, че у нас някое от тези неща е по-добре?!