Та.. ще започна още от 8 клас. Първа година в гимназия. Нов клас. В началото почти с никой не си говорех освен с едно момиче от моят клас, което много ми допадна още в самия момент, в който се запознахме. Мина почти цялата учебна година, а аз не можах да събера кураж да я поканя навън на кафе или кино т.н. ( тогава бях доста спрял, а и принципно съм доста срамежлив особено като става дума за момичета). Е свърши годината и към края на тази година тя си намери гадже.Нека името му да е А. В началото ми беше наистина тъпо, но грешката беше в мен, някак си го преодолях. С това момче ходи около година и половина, скъсаха (А) и тогава реших, че е моя момент, обаче се оказа, че тя е скъсала с него заради друго момче, нека го наречем Б. С него беше и след време пак скъсаха. След това не я бях търсил от много време и не отразих. Мина още доста време, аз наистина никога не бях харесвал момиче така никога, супер многото ми допада характера й, винаги ми е забавно с нея и така. Вече сме 10 клас и нали е края на годината, един път дойде при мен и почнахме да си говорим, колко неща не сме си казали и т.н. Този път бях решен, че ще се опитам да оправя нещата. Мина рождения ми ден (правих парти, но тя не можа да дойде понеже е била на екскурзия) и я питах дали иска да излезнем да я почерпа за рождения ден (кино) и тя се съгласи. Всичко мина ОК, докато бяхме там тя се облягаше на мен иии накрая като си тръгнахме ми благодари и дори ме гушна (не го прави често). На следващия ден разбирам, че тя отново се забива с момчето Б. Вече наистина ми стана много тъпо, този път хлътнах много по нея. Наистина в момента съм много объркано и не ми се говори с никой. Някой има ли някакви съвети, наистина не знам да продължавам ли с нея, да не продължавам ли...
П.П момче съм