- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет :/
Гроздето вече ти е кисело - очаквах го! Ти не си в състояние да ми отговориш, без да излъжеш или признаеш че съм прав! Туриела също не успя да ми отговори на съвсем прости въпроси и капитулира!
Не усети ли, че колкото повече спорите с мен, стигате до две възможности - да лъжете и да говорите очевидни глупости или да признаете, че се продавате!
Така е - има жени които се продават много по-скъпо, но финансовите ми възможности не са достатъчни за тях!
Не е само това - другото е секс! Всяка "любовна" връзка се гради на пари и/или секс!
Я ми обясни какво разбираш под "любов"?!
Няма такова нещо - "любовта" е евфемизъм за назоваване на някое от следните 3 неща:
1. Алчност и търсене на "финансова сигурност" (облаги). Това е основната движеща "любовна" сила при жените.
2. Сексуално привличане и секс. Това е основна движеща сила в "любовта" предимно при мъжете и по-рядко при някои жени.
3. Страхът да не останеш сам и търсене на компания. Това е основната движеща сила и при двата пола след определена възраст. Като станат на 40+ години, тази движеща сила често измества по значение другите две и при двата пола!