Цитирай Първоначално написано от не-анонимен Виж мнението
Значи си на 22 и още не си ебал? Натрапчивите мисли / свръханализирането са състояние за цял живот (поне докато учените не намерят как да ти дебъгнат мозъка). Както се казва, някои машини (в случая мозъци) са просто повредени. Не знам какво да те посъветвам освен да се опариш няколко пъти и да ти се притъпи страха от провал, близост и неадекватност.
...
Ако не си атрактивен, това пак е състояние за цял живот. Колкото и PUA материал да погълнеш, никоя няма с истинско желание да ти поглъща юнашкото мляко.
Благодаря за отоговорите,

Да на 22 и не съм ебал, това свръханализиране е доста точно понятие и дори да се опитвам да правя обратното винаги го имам това в мен независимо за какво става реч, понякога наистина помага, защо реално обмисляш нещата и виждаш грешките, но в други ситуации "обмислянето" не играе голяма роля и там ми е проблема, нз кога да спра..

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Абе да, не на тоя форум тия. Такива като теб сме ги виждали 100-ци, ако не и 1000-ди.
Просто искаш да ебеш нещо, но имаш критерии като, че все едно можеш да предложиш това, което може да предложи и един саудитски принц. Първо си задай въпроса ти какво можеш да предложиш на една жена и после на базата на това си търси нещо по-като за теб. Не може още да не си ебал даже и да искаш топ путка да ти се навие за невероятен секс.
Може и да си прав за първото изречение може и да не си, защото Ако исках "просто да еба" това е лесно плащаш и действаш, имам приятели които ми предлагат курви... Относно второто изречние, не съм писал,че искам топ путка, модел или невероятен секс, напротив искам наистина свястно момиче, Дори последното за което ставаше въпрос нито е топ, нито има топ Фигура, просто ме кефи излъчването и, усмивката и разговорите и, да Детско ще кажете, но това гледам в едно момиче.. то е ясно,че всеки иска 90х60х90 мерки, стегнато дупе, яки цици.. ам то тва е пълен фейк..

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Нямаш страх от близост, а страх от обвързване. Двете са доста различни. Дано не ти се налага някога да изпитваш наистина страх, че хора са наоколо ти, пипат те, опитват се да те гушкат или нещо такова.
ДА да имаш право, казах го в леко преносен смисъл.