.
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Threaded View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от 20188102 Виж мнението
    Може и да си прав за първото изречение може и да не си, защото Ако исках "просто да еба" това е лесно плащаш и действаш, имам приятели които ми предлагат курви... Относно второто изречние, не съм писал,че искам топ путка, модел или невероятен секс, напротив искам наистина свястно момиче, Дори последното за което ставаше въпрос нито е топ, нито има топ Фигура, просто ме кефи излъчването и, усмивката и разговорите и, да Детско ще кажете, но това гледам в едно момиче.. то е ясно,че всеки иска 90х60х90 мерки, стегнато дупе, яки цици.. ам то тва е пълен фейк..
    Айде, не си бил имал топ критерии обаче изреди една камара неща като първо да е свястно, второ да те кефи излъчването й, усмивката й, разговорите... Да не говорим и колко заучено звучат тия неща, все едно искаш да припишеш факта, че си девствен не на своята смотаност, а на това, че търсиш свястно момиче, а такива по презумция има малко. Послушай си приятелите следващия път като ти предлагат курви и ходи да чукаш. Като носиш тая девственост на тия години путка на живо трудно ще видиш. Жените усещат, ако един мъж не е ебал и го мислят или за гей или, че нещо криво му има щом до сега никоя не се е навила да го чука и се пазят. Пък и не биха искали случайно да се влюбиш точно в тях за това, че са ти направили услугата да те отворят и се предпазват от евентуален преследвач... Та колкото повече се чувстваш девстевен с годините, толкова повече го издаваш, толкова повече и путките ще се пазят от теб. Иди на курва и задраскай от чек листата девствеността. А другото ти го казаха много добре:
    Цитирай Първоначално написано от не-анонимен Виж мнението
    Can't miss when you're aiming at the ground
    Последно редактирано от TrollFactory : 06-21-2018 на 11:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си