.
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Threaded View

Супер фен Аватара на tochko

Question Съвет относно връзката ми

Здравейте съфорумници, от заглавието е ясно с какво може да ми помегнете защото съм доста учуден след случилото се.

С приятелката ми имаме почти 7 чудесни месеца заедно въпреки че тя учи в друг град, почти без караници и сърдене, по-добре отколкото съм очаквал да бъдем заедно. Ще прозвучи глупаво предполагам, но имам чуството че достигнахме нещо като върха на платото в близоста си, и от тук нататък няма какво много да постигнем освен спокойни дни и доверие(което май е най-важно). Аз се старая винаги да съм възможно най-добрия за нея а тя също и така от самото начало.

Ще се отклоня на бързо за себе си, за да спомена че преди съм бил доста непостоянен с момичетата докъто не тръгнахме и от тогава на сам нямам очи за други момичета, а за изневери не става и дума. Давам и достатъчно внимание и подкрепа.

Тук идва казусът- вчера забелязах че е започнала да си пише с бившия си, който тя знае че ми е неприятен, но явно не я е спряло. Аз пък се чудя, дали той не е започнал първи и тя нещо го е отхвърлила, или старата любов ръжда не хваща и аз оставам измамен.
    Търся какво съм сбъркал и не намирам нищо, както и не знам какво да направя. Ако премълча значи не ме бърка и се премирявам, ако повдигна въпроса не мисля че нещо добро ще излезе.

Какво мислите вие?
    Последно редактирано от tochko : 06-20-2018 на 08:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си