Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

И другият.
Не съм оторизирана да лекувам когнитивни нарушения, дислексия, дислалия или каквато там дис имате. Как пък само вие схванахте темата като личен дневник за това колко съм прекрасна.
Ти такава си я направила. Аз какво да направя, че се излагаш? Не ти се получава да ни убедиш в специалността си, а очевидно е, че доста пламваш докато се опитваш. [/QUOTE]

Два очевидни фейк профила с по 20-тина мнения с давност месец.
Хайде, ето пак. Реши, че си госпожица специална, заради която хората ще си правят фейк профили.

За мен значими са отговорите на истински профили като Номи например, които са се доказали като прекрасни и успели личности в живота. Искрено й се възхищавам за това, което е.
Забрави да почеткаш и всички останали истиснки профили с по 90000 + мнения. Просията за лайкове е доста ниско падение в собствената ти тема.

Вашето ми прилича на “ние ще те обиждаме, защото се чувстваме засегнати от това, че харесваш това което си, въпреки че сме нфейк профила?
Не се чувстваме засегнати, а развеселени от глупостта ти.

Толкова ли смяташ, че си специалнаикои и ти нямаш право да опровергаваш, защото така”. Не знам кое прилича повече на детската градина.
За най-малкото се хвана, направо като удавник за сламка. Избягаш всякаква същественост в отговорите си, защото си притисната на тясно. Току виж истината за това каква си блесне. Мисля, че чувстваш поражението си в собствената си тема и правиш отчаяни опити да изпълзиш от битката.

Вземете да еволюирате ментално, емоционално и всякак.
Ти наблегни на това, благодаря!