.
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Threaded View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ...ще бъда важен фактор в живота на много хора и тези хора ще зависят от мен.

Да, харесвам се, обожавам мозъка си, харесва ми как мога да постигна повече с по-малко усилия за разлика от повечето хора. Това не е его на пиадестал. Това са факти. Егото на пиадестал е заслепение и неспособност за признаване на грешките си. Можеше да си замълча в случая и да продължа да изглеждам както досега винаги подготвена и прецизна, но не го направих.

Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    Проблемът е, че никога няма да можеш да представиш "фактите" така убедително, както показваш своята привичка да се величаеш.
    Във форума отдавна е ясно, че тя има огромна мания за величие и малки цици, и затова избива комплекси . Чувството на жена с малки цици е същото като при мъжете с малки пишки !
    Опитите ви да ме дискридитирате лежат върху основите на хейт, който идва от собственото ви чувство за малоценност и комплексарщина. : )
    Опитваме се да ти кажем учтиво, че сама се излагаш мила !
    Не съм непоследователна. Просто не ме познавате.
    Ние те познаваме достатъчно за да разберем, че си непоследователна!
    Нима ако те опазнаем повече, ще станеш по-последователна ?!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Факти за теб, които никой не може да провери. Колко е чудесно да разказваш каквото ти хрумне във форумите, нали?
    Ти пък може ли да си толкова груб - нашата форумна принцеса е измислила приказка за себе си, а ти сега всичко искаш да развалиш !
    # това е сарказъм
    ... да си госпожица "мистерия", която се прави на "мистериозно интересна". Ти изобщо споделяне знаеш ли какво е?
    Истината е че тя е банално скучна и няма кой да ѝ обърне внимание, нито тук, нито в живота. Преди време ѝ се връзваха един-двама мъже, но вече и те загубиха интерес.
    Дивергюн и Пандишпандие Петмезова имаха повече почитатели, но пък и те не бяха чак толкова нагли и с толкова малки цици !

И другият.
    Не съм оторизирана да лекувам когнитивни нарушения, дислексия, дислалия или каквато там дис имате.
    А манията за величие как се лекува?
    юФке, направило ли ти е впечатление, че не можеш да общуваш нормално с почти никой от форума?
    Забрави да почеткаш и всички останали истиснки профили с по 90000 + мнения. Просията за лайкове е доста ниско падение в собствената ти тема.
    Евалата!
    Не се чувстваме засегнати, а развеселени от глупостта ти.

Избягаш всякаква същественост в отговорите си, защото си притисната на тясно. Току виж истината за това каква си блесне. Мисля, че чувстваш поражението си в собствената си тема и правиш отчаяни опити да изпълзиш от битката.

Включих се, както вече за кой ли път ще кажа заради призива на потребител, който искаше да ме чуе.
    Кой пък е този потребител ?
    Във форума никъде не съм видял такова нещо.
    Последно редактирано от Грозния : 07-09-2018 на 15:32
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си