.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Липсва ми любов, защото не пускам теми. Ти си невероятен гениий, бе.
    Не, не мога. Само ми пилееш времето с безумието си. Това са последните думи, които ще получиш от мен. Много повече е отколкото си заслужил.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Липсва ми любов, защото не пускам теми. Ти си невероятен гениий, бе.
    Не, не мога. Само ми пилееш времето с безумието си. Това са последните думи, които ще получиш от мен. Много повече е отколкото си заслужил.
    Защо? Защото истината боли ли? Я се скрий бе, жалко подобие на жена!
    На един пост не ми отговори по същество! Дали е защото си тъпа или, защото те целя право в 10-ката или и двете? Я кажи?
    Стана за смях пред целия форум!
    Брутално унижение претърпя в собствената си тема! Това трябва да ти говори само, че е време да се самозакриеш форумно и изобщо да спреш да посещаваш форума и да пишеш тук!
    Айде къш веднъж и завинаги от тук ти и заедно с глупавите си комплекси, мис селско величие!
    Ако не го направиш доброволно, обмислям да се позабавляваме с аудиторията тук като пуснем анкета за теб и видим какво смятат всички за теб тук.
    Пфуу, че за смрад си! То бива, бива такива напъни да представиш себе си за нещо повече от останалите ама накрая се осра. На такъв резил как нещо от женски род така да се оака като теб скоро не бях попадал в този форум. Не мисли, че този си бляскав имидж, който успря да изградиш с тази тема ще се проветри и отмирише скоро!
    Ще ти се напомня дълго време, да знаеш!

Искрени поздрави от мен, TrollFactory.
    Последно редактирано от Blubalu : 08-02-2018 на 09:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си