Привет на всички.

Срам не срам и попрехвърлил с няколко 20-те пак опрях до тук. Без много предисловия да разкажа накратно за проблема. Живеех си аз доскоро безметежно и леко празно, докато се появи тя. За няколко месеца ми взе акъла като никоя друга. Принципно не съм имал много гаджета, понеже обичайно си ме нараняваха и я карах на коврите от дискотеките. Да де, ама тая мацка ме накара да искам всичките лиготии, които обикновено си ги кефят жените - барчета само двамата, разходки в парка, кино, театър и т.н. и т.н. Обикнах я и ...да. Проблемът е, че сега нея я удари сачмата и започна да иска да се забавлява, да си излиза и без мен. Последната приумица е да ходи на море с приятели и преобладаващо момчета. Аз обаче не съм вчерашен и ми ясна максимата, че каквото се случи на морето си остава там. И не мацки, не ми казвайте вярвай й - щом те обича ще ти е вярна и т.н. Много е красива и като пийне и пада гарда. "Приятелите" й също са ми ясни, но ако тръгна да ги бия всички, няма да имам време да пиша тук Напоследък доста се караме за тези неща, но тя науми ли си нещо го прави, ако трябва и срещу товарния влак с рогата ще застане. И наистина не знам какво да правя. Влюбен съм в нея и не мога да се съсредоточа нито в работата, нито с дипломната работа, нито в световното, нито в тренировките. Нищо не ме радва и интересува освен нея. Отделно имаме и доста несходства в характери и интереси, тя не харесва приятелите ми, аз пък нейните. Майка й не ми е фен, без дори да ме познава. Абе все обичайните глупости, но качени на n-та степен. Пробвах да я зарежа, но още на следващия ден й се молих да се върне (знам, жалък съм, но не ми пука). Просто... никога не съм задълбавал толкова. Приятелите ми ме съветват да си намеря друга, но никога не съм имал толкова силни чувства към момиче Разумът ми казва, че просто не сме един за друг, но я обичам мамка му. Днес заминава и знаейки, че не мога да я виждам известно време и е избрала да бъде другаде, а не с мен просто ме убива. Преди тя да се появи имах дни, в които просто не ми се ставаше от леглото. Знаете, всеки ги има. Откакто е в живота ми се събуждам с усмивка, искам да я чуя по телефона, да я видя, да си пишем .Когато ми каже, че ме обича и всичко което правя има смисъл. Ако можете да ме посъветвате нещо, ще се радвам да го прочета.

Предварително ви благодаря!