- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичайните проблеми
Преди да започна, ако можеш се абстрахирай от моя тон, просто е такъв, защото ме ядосва начина ти на мислене. Т.е. не съм такъв конкретно към твоята личност, ако някъде съм по-остър, а просто се надявам да ти се набият в канчето някои от нещата, които следва да кажа по темата.
Проблем № 1
Не си обигран и могат да си позволят да те направят на гъз.
Проблем № 2
По дискотеките знаеш какво става. Щом се забавлява толкова много без теб, на нас от сега ни е ясна работата каква e, не знам за теб, но да продължим нататък все пак...
Проблем № 3: ВНИМАНИЕ! ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ!
Прав си за максимата! Щом в тая компания преобладават момчета, а тя иска да отиде без теб, работата е ясна!
Проблем № 4:
Позволил си да те вижда като слабак и тя е свикнала, че всичко ще й дададеш да прави, защото винаги ти омекват краката по нея независимо каквото и да става. Това е много, много, ама мноооого зле.
Проблем № 5:
Точно па сега ли я намери тая парантия? Да ти обърка живота в такъв момент?
Проблем № 5:
Е тъп ли си? Значи ти си го усещаш, че тая хич не държи на теб щом нищо от интересите или близките ти не харесва... Какво толкова търсиш в нея?
Проблем № 6:
Дааа, ясно. Мега балък си, затова. Такъв ли ще си позволиш да бъдеш? Жалък и в твоите и в нейните очи? Сигурно си хленчил като путка...
Проблем № 7:
Е кво й обичаш на тая бе? Даже близките ти го казват, че виждат колко си изпростял покрай нея! Я си помисли след това море дето на зор чак отива без тебе на всяка цена и ти казва в очите, че ще си прави кефа, ако ще, с който си иска, а ти.... Ще я чакаш да се върне и да знаеш, че си го е слагала, вероятно дори всяка вечер с някой от ония? То ти е пред очите какво се случва!!!
Проблем № 8:
Ми не иска да е с тебе - иска да си прави кефа с други! А ти й осигуряваш някаква екстра, когато е с тебе от време на време. Дали е секс или нещо друго от меркантилен характер няма значение. Щом не е напълно отдадена на връзката ви (не казва, че трябва да ти готви, а просто да си сигурен, че е само твоя), значи просто от тая простотия няма смисъл. Да се измъчваш, че не ти отговаря на съобщенията и не ти вдига, защото може би си го слага с друг... Това ли ти е разбирането за смисъл?
Проблем № 9:
Обладан си от шибаните й лъжи! Ако те обичаше, нямаше да ходи на някакво скапано море с компания от пишки и да ти го навира в лицето, че ще си прави каквото си иска. Има повече смисъл от това да си сам от колкото от това да си лъган непрекъснато. Връзката ви няма да оцелее така или иначе. Прекъсни я още тази вечер! Ултиматум! "Или с мен, или ако тръгнеш с тия точно, край на връзката ни!" Ако те отреже, никаква обич не е!
Надявам се да вземеш правилното решение! Няма вариант, в който да си истински щастлив с тази и го знаеш! Или днес сложи картите на масата или ти ще си путката, която я разиграват!
Успех!
Последно редактирано от TrollFactory : 06-28-2018 на 13:47