.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Преди да започна, ако можеш се абстрахирай от моя тон, просто е такъв, защото ме ядосва начина ти на мислене. Т.е. не съм такъв конкретно към твоята личност, ако някъде съм по-остър, а просто се надявам да ти се набият в канчето някои от нещата, които следва да кажа по темата.

Проблем № 1
    Цитирай Първоначално написано от totik Виж мнението
    Принципно не съм имал много гаджета, понеже обичайно си ме нараняваха
    Не си обигран и могат да си позволят да те направят на гъз.

Проблем № 2
    започна да иска да се забавлява, да си излиза и без мен.
    По дискотеките знаеш какво става. Щом се забавлява толкова много без теб, на нас от сега ни е ясна работата каква e, не знам за теб, но да продължим нататък все пак...

Проблем № 3: ВНИМАНИЕ! ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ!
    Последната приумица е да ходи на море с приятели и преобладаващо момчета. Аз обаче не съм вчерашен и ми ясна максимата, че каквото се случи на морето си остава там. И не мацки, не ми казвайте вярвай й - щом те обича ще ти е вярна и т.н. Много е красива и като пийне и пада гарда. "Приятелите" й също са ми ясни, но ако тръгна да ги бия всички, няма да имам време да пиша тук
    Прав си за максимата! Щом в тая компания преобладават момчета, а тя иска да отиде без теб, работата е ясна!

Проблем № 4:
    Напоследък доста се караме за тези неща, но тя науми ли си нещо го прави, ако трябва и срещу товарния влак с рогата ще застане.
    Позволил си да те вижда като слабак и тя е свикнала, че всичко ще й дададеш да прави, защото винаги ти омекват краката по нея независимо каквото и да става. Това е много, много, ама мноооого зле.

Проблем № 5:
    Влюбен съм в нея и не мога да се съсредоточа нито в работата, нито с дипломната работа, нито в световното, нито в тренировките. Нищо не ме радва и интересува освен нея.
    Точно па сега ли я намери тая парантия? Да ти обърка живота в такъв момент?

Проблем № 5:
    Отделно имаме и доста несходства в характери и интереси, тя не харесва приятелите ми, аз пък нейните. Майка й не ми е фен, без дори да ме познава. Абе все обичайните глупости, но качени на n-та степен.
    Е тъп ли си? Значи ти си го усещаш, че тая хич не държи на теб щом нищо от интересите или близките ти не харесва... Какво толкова търсиш в нея?

Проблем № 6:
    Пробвах да я зарежа, но още на следващия ден й се молих да се върне (знам, жалък съм, но не ми пука).
    Дааа, ясно. Мега балък си, затова. Такъв ли ще си позволиш да бъдеш? Жалък и в твоите и в нейните очи? Сигурно си хленчил като путка...

Проблем № 7:
    Приятелите ми ме съветват да си намеря друга, но никога не съм имал толкова силни чувства към момиче Разумът ми казва, че просто не сме един за друг, но я обичам мамка му.
    Е кво й обичаш на тая бе? Даже близките ти го казват, че виждат колко си изпростял покрай нея! Я си помисли след това море дето на зор чак отива без тебе на всяка цена и ти казва в очите, че ще си прави кефа, ако ще, с който си иска, а ти.... Ще я чакаш да се върне и да знаеш, че си го е слагала, вероятно дори всяка вечер с някой от ония? То ти е пред очите какво се случва!!!

Проблем № 8:
    Днес заминава и знаейки, че не мога да я виждам известно време и е избрала да бъде другаде, а не с мен просто ме убива.
    Ми не иска да е с тебе - иска да си прави кефа с други! А ти й осигуряваш някаква екстра, когато е с тебе от време на време. Дали е секс или нещо друго от меркантилен характер няма значение. Щом не е напълно отдадена на връзката ви (не казва, че трябва да ти готви, а просто да си сигурен, че е само твоя), значи просто от тая простотия няма смисъл. Да се измъчваш, че не ти отговаря на съобщенията и не ти вдига, защото може би си го слага с друг... Това ли ти е разбирането за смисъл?

Проблем № 9:
    Преди тя да се появи имах дни, в които просто не ми се ставаше от леглото. Знаете, всеки ги има. Откакто е в живота ми се събуждам с усмивка, искам да я чуя по телефона, да я видя, да си пишем .Когато ми каже, че ме обича и всичко което правя има смисъл.
    Обладан си от шибаните й лъжи! Ако те обичаше, нямаше да ходи на някакво скапано море с компания от пишки и да ти го навира в лицето, че ще си прави каквото си иска. Има повече смисъл от това да си сам от колкото от това да си лъган непрекъснато. Връзката ви няма да оцелее така или иначе. Прекъсни я още тази вечер! Ултиматум! "Или с мен, или ако тръгнеш с тия точно, край на връзката ни!" Ако те отреже, никаква обич не е!

Ако можете да ме посъветвате нещо, ще се радвам да го прочета.
    Надявам се да вземеш правилното решение! Няма вариант, в който да си истински щастлив с тази и го знаеш! Или днес сложи картите на масата или ти ще си путката, която я разиграват!

Успех!
    Последно редактирано от TrollFactory : 06-28-2018 на 13:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си