- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичайните проблеми
Направо ме ядосваш вече. Че каква емоционална близост имаш с тая? Тя предпочита да отиде на море (= най-якото преживяване от годината) с банда пишки изоставяйки те без да й мигне окото. И докато се чудиш какво става, защо не ти вдига или отговаря тя може да си го слага с някой. Това показва, че тя няма чувства към теб, ако имаше нямаше да ти причинява всичко това. На нея изобщо не й пука за теб. И това да си single няма да те направи отшелник. Имаш си достатъчно занимания за момента. А когато подходящото момиче се появи ще го познаеш по това, че ще прави компромиси и ще поставя връзката ви на първо място. Тая парантия явно те е омагьосала с малко секс и сега си нейната играчка. И ти вместо да си спокоен и да си пазиш нервите ще ги похабиш за 1 боклук... Съжалявам, че ти го казвам, ако толкова държиш на тая, но с нея ще си само нещастен.
Абе едно е сигурно. Ако в любовта наистина няма взаимни компромиси няма как да има бъдеще. Момичето в никакъв случай не е боклук и съм абсолютно убеден, че не си го слага с никого. Но за жалост просто не знам как бих могъл да продължа с нея. И все пак един съвет към теб-изхождайки от оскъдна информация не бъди толкова краен. Даваш някакви доста тегави оценки, без да имаш цялата картина. Все пак благодаря за отзоваването.